Galafarmi është prodhues i produkteve farmaceutike, kozmetike dhe dietike.

 

Ne zhvillojmë, prodhojmë dhe paketojmë produkte me bazë CBD në forma të ndryshme dozimi farmaceutike.

 

Fabrika e Galafarmit është ndërtuar dhe pajisur në përputhje me rekomandimet e Praktikës së Mirë të Prodhimit.

 

Ne po investojmë vazhdimisht në përmirësimin e cilësisë, efikasitetit, besueshmërisë dhe sigurisë së të gjitha produkteve

Ne mund të ofrojmë një zgjidhje të mirë që keni nevojë për tregun tuaj dhe klientët.

- Sertifikatë  e Praktikës së Mirë Prodhuese (GMP) ISO 9001:2015

- Licencë për të prodhuar ekstrakte kanabisi për qëllime mjekësore me CBD (Cannabidiol) & THC (delta 9-tetrahydrocannabidiol)

- Regjistrimi i produktit kufitar që përmban CBD për përdorim mjekësor 

CBD

THC