CANABIGAL® 10% CBD VAJI 10 ML

 

 • Efektet pozitive me përdorimin e CANABIGAL® 10% CBD vajit shfaqen edhe në:
 • Kushtet e stresit, ankthi, nervozizmi, depresioni, spazma e muskujve
 • Përdoret kundër përzierjes dhe vjelljes, sidomos gjatë hemo ose radioterapisë në sëmundjet malinje, ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit të florës intestinale
 • Ndihmon kushtet e dhimbjes së origjinave të ndryshme, për shkak të efektit të saj anti-inflamator

        CANABIGAL® HONEY 1000     

        mg CBD /100 ml

 

 • Provides immune-modulating effect (it can improve the functioning of the immune system) 

 • Helps in maintaining functions of systems and overall improvement of body's health

 

CANABIGAL® 5% CBD SPREJ VAJI 10 ML

 

 • Kushtet e stresit, ankthi, nervozizmi, depresioni, spazma e muskujve
 • Përdoret kundër përzierjes dhe vjelljes, sidomos gjatë hemo ose radioterapisë në sëmundjet malinje, ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit të florës intestinale
 • Ndihmon kushtet e dhimbjes së origjinave të ndryshme, për shkak të efektit të saj anti-inflamator

Pastile CANABIGAL® me CBD dhe ekstrakt propolisi

 

 • Pastilet KANABIGAL® me CBD dhe ekstrakt propolisi përmbajnë aromë mentoli dhe japin një ndjesi të këndshme freskie në fyt si  dhe e lehtësojnë ndjenjën e dhimbjes dhe të ngjirurit e zërit.

        Rekomandohet për:

 • Ftohje
 • Dhimbje të fytit dhe të ngjirurit e zërit
 • Inflamacion të mishrave të dhëmbëve
 • Frymë/erë të keqe

Çamçakëzë mjekësor CANABIGAL® me CBD

dhe ekstrakt propolisi/10 nr.

     

 • Çamçakëzët mjekësorë KANABIGAL® me CBD dhe ekstrakt propolisi japin një ndjesi të këndshme freskie në fyt si  dhe e lehtësojnë ndjenjën e dhimbjes dhe të ngjirurit e zërit.

        Rekomandohet për:

 • Ftohje
 • Dhimbje të fytit dhe të ngjirurit e zërit
 • Inflamacion të mishrave të dhëmbëve
 • Frymë/erë të keqe

CANABIGAL® PASTILE TË BUTA XHELATINI ME CBD 900 MG CBD/30 PASTILE; 150 MG CBD/5 PASTILE

 

 • Efektet pozitive kur përdorni CBD manifestohen gjithashtu në:
 • Gjendje stresit, ankthit, nervozës, depresionit, spazmave të muskujve; ekuilibrit të florës së zorrëve
 • Përdoret kundër nauze dhe vjella, veçanërisht gjatë kimioterapisë ose terapisë me rrezatim për sëmundjet malinje, ndihmon në ruajtjen e
 • Lehtëson dhimbjen me origjinë të ndryshme, për shkak të veprimit të saj anti-inflamator

CANABIGAL® ÇAMÇAKËZ MJEKESOR ME CBD 100 MG/10 БР; 200 MG/20 БР

 

 • Efektet pozitive kur përdorni CBD manifestohen gjithashtu në:
 • Gjendje stresit, ankthit, nervozës, depresionit, spazmave të muskujve;
 • Përdoret kundër nauze dhe vjella, veçanërisht gjatë kimioterapisë ose terapisë me rrezatim për sëmundjet malinje, ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit të florës së zorrëve
 • Lehtëson dhimbjen me origjinë të ndryshme, për shkak të veprimit të saj anti-inflamator

Pastile të buta CANABIGAL® me CBD, mjaltë dhe ekstrakt propolisi/30 pastile

     

Rekomandohet për t’u përdorur gjatë:

 • Imunitetit të dobësuar;
 • Ftohjeve
 • Dhimbjeve të fytit dhe të ngjirurit e zërit
 • Inflamacionit të mishrave të dhëmbëve

Çamçakëzë mjekësor CANABIGAL® me CBD, magnez, zink dhe ekstrakt të Tribulus terrestris 10 nr.

     

Magnezi kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor, funksionimin normal të muskujve, reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes, ekuilibrin normal të elektroliteve, sintezën normale të proteinave dhe funksionin normal psikologjik. Magnezi ka rol në procesin e ndarjes së qelizave.

Zinku e stimulon aktivitetin e disa enzimave dhe për këtë arsye është i përfshirë në rritjen normale të qelizave dhe sintezën e proteinave, fertilitetin/pjellorinë dhe riprodhimin, nivelin normal të testosteronit dhe imunitetin e shëndetshëm. Kontribuon në ruajtjen e cilësisë së thonjve, flokëve dhe lëkurës.

Tribulus terrestris është një bimë tradicionale që mbështet rritjen dhe rinovimin e muskujve, rrit forcën dhe rrit qëndrueshmërinë fizike. Mund të ndihmojë gjithashtu me mosfunksionimin seksual dhe uljen e dëshirës seksuale.

Pastile të buta CANABIGAL® me CBD, magnez dhe zink

     

Magnezi kontribuon në funksionimin normal të sistemit nervor, funksionimin normal të muskujve, reduktimin e lodhjes dhe rraskapitjes, ekuilibrin normal të elektroliteve, sintezën normale të proteinave dhe funksionin normal psikologjik. Magnezi ka rol në procesin e ndarjes së qelizave.

Zinku e stimulon aktivitetin e disa enzimave dhe për këtë arsye është i përfshirë në rritjen normale të qelizave dhe sintezën e proteinave, fertilitetin/pjellorinë dhe riprodhimin, nivelin normal të testosteronit dhe imunitetin e shëndetshëm. Kontribuon në ruajtjen e cilësisë së thonjve, flokëve dhe lëkurës.

CBD VAPE VANILLA

CBD VAPE VANILLA

CBD VAPE MINT