Фармацевтска и Козметичка 

Производствена Компанија

- Сертификат за Добра Производствена Пракса (GMP) 

ISO 9001:2015

- Лиценца за производство екстракти од канабис за медицински цели со CBD (Cannabidiol) & THC (delta 9-tetrahydrocannabidiol) 

- Регистрација на граничен производ кој содржи CBD за медицинска употреба 

Галафарм е производител на  фармацевтски, козметички и диететски производи.

 

Ние развиваме, произведуваме и пакуваме производи базирани на CBD во различни фармацевтски дозирани форми.

 

Фабриката Галафарм е изградена  и опремена во согласност со препораките на Добрата Производствена Пракса.

 

Постојано инвестираме во унапредување на квалитетот, ефикасноста, сигурноста и безбедноста на сите наши производи.

 

Нашата цел е да ги направиме нашите производи достапни за сите клиенти со постојано пребарување на дистрибутери низ целиот свет.

 

Нашата мисија е да се обезбеди на најдобро решение што одговара на

вашиот пазар и клиенти.

THC

CBD