LOGO

  Lajmet e fundit  |   Harta e faqes   |   Kontakti   |   Hyrje

mk eng alb srb

 GALAPRO® koleksion me propolis

 

 

    • Zbut dhe lehtëson simptomat e gripës,ftohjeve dhe infektimeve virusale
    • Rritje të imunitetit

    Propolisi paraqet përzierje komplekse të bioflavonoideve, rrëshirave, vajrave eterik, polenit, mineraleve, vitaminave. Ka veti anti-batkerike, anti-virusale, anti-fungale (kërpudhore), anti-flamatore (kundër ndezjeve), dhe anti-oksidante. Ndikon në mënyrë shumë të përshtatshme në rritjen e aftësive mbrojtëse të sistemit imunologjik. Veprimi i Galapro tretjes për inhalacion është i përmbushur me veprimin e mentollit dhe komponentët aktiv të vajrave eterike nga eukalipti, menta, pisha dhe sherbela.

GALAPRO CELA KOLEKCIJA  

 

 
GALAPRO SIRUP
GALAPRO® shurup me propolis, 
vitaminë c për rritjen e
qëndrueshmërisë të organizmit
Përdoret në mënyrë preventive kur ekziston
rizik i rritur i infektimeve në gjendjet si:
lodhje dhe plogështi pas sëmundjes, oreks
(apetit) i zvogëluar,
punë e rëndë fizike apo mendore, stres fizik 
dhe emocional, zvogëlim i koncentrimit, nervozë. 
Përdoret për zbutjen e simptomave gjatë: ftohjes,
gripës (infeksione akute dhe kronike të
rrugëve respirative).
Paketim: 100 ml
 
GALAPRO-KAPKI-ZA-DECA
GALAPRO®pika me propolispër fëmijë
për rritjen e qëndrueshmërisë të organizmit
Përdoret në mënyrë preventive kur ekziston rizik i rritur
i infektimeve në gjendjet si:lodhje dhe plogështi pas
sëmundjes, oreks (apetit) i zvogëluar, punë e rëndë
fizike apo mendore, stres fizik dhe emocional, zvogëlim
i koncentrimit, nervozë. Përdoret për zbutjen e simptomave
gjatë: ftohjes, gripës (infeksione akute dhe kronike të
rrugëve respirative). Mund të përdoret edhe për përdorim
të jashtëm gjatë situatave të ndezjeve si: absceset, plagët,
ekzemat, djegiet, herpesi.
Paketim: 10 ml
   
KAPKI-ZA-VOZRASN-GALAPROI
 
GALAPRO® pika me propolis dhe
për rritjen e qëndrueshmërisë të organizmit
Përdoret në mënyrë preventive kur ekziston rizik
i rritur i infektimeve në gjendjet si: - lodhje dhe
plogështi pas sëmundjes, oreks (apetit) i zvogëluar,
punë e rëndë fizike apo mendore, stres fizik dhe
emocional, zvogëlim i koncentrimit, nervozë.
Përdoret për zbutjen e simptomave gjatë:
ftohjes, gripës (infeksione akute dhe kronike
të rrugëve respirative). Mund të përdoret edhe
për përdorim të jashtëm gjatë situatave të
ndezjeve si: absceset, plagët, ekzemat, djegiet,
herpesi. Masat e kujdesit dhe paralajmërimet:
Nuk rekomandohet për persona të cilët janë
alergjik në prodhimet e mjaltit (bletëve).
Prodhimet me propolis dhe ehinacea nuk
rekomandohen gjatë shpatëza-nisë, gjendjes
të shpatëza-nisë në pritje dhe gjatë dhënies gji.
Ehinacea nuk përdoret tek personat e sëmurë
nga sëmundjet progresive sistemore, si tuberkulozi,
leukozat, multiplex-skleroza, SIDA, HIV infeksionet
dhe sëmundjeve tjera auto-imune.

Paketim: 10 ml

  SPREJ-GB

GALAPRO® spërkë (sprej) për
gojë dhe fyt me propolis
Galapro spërka për gojë dhe fyt ndihmon
për zbutjen e simptomave sëmundjeve të
ndryshme akute dhe kronike të zbrazëtirës
gojore dhe fytit. Përdorimi i tij rekomandohet
te: gingitis i (ndezja e qiellzave), qiellzat e
gjakosura, plagë në gojë, afta, dëmtime
mekanike si pasojë e intervenimeve
stomatologjike, dhimbja e dhëmbit, fyt i
ndezur dhe i sëmurë, tonsilitit, laringjitit.

Paketim: 30 ml

  GALAPRO-INHALATOR
GALAPRO® tretje për inhalacion me propolis
Tretja për inhalacion përdoret për zbutjen e
simptomave tek: ftohjet dhe gripa, ndezje akute
dhe ronike të sinuseve, ndezjet e mukozës të
hapësirës gojore dhe ezofagut, bronkiti akut dhe
kronik.
Paketim: 50 ml
  DENTALEN-GEL-ZA-DECA
GALAPRO® xhel dental me propolis për fëmijë
Propolisi përmban përbërje komplekse të biflavonoideve,
rrëshirave, vajrave eterike, polenit, mineraleve, vitaminave.
Ka veçori antibakterike, anti-virusale, antifungale
(kërpudhore), anti-flamatore (kundër ndezjeve),
anti-oskidative dhe anestetike. Veprimi i Galapro xhelit
dental me propolis është i përmbushur me veprimin e
komponentëve aktive të vajit eterik të mentës (nenexhikut),
dhe vaj eterik i kamomil-es. Komponentat aktive
të vaj eterik i kamomil-ja kanë veprim anti-flogistik,
anti-septik, baktericid dhe antiflamator (kundër ndezjeve).
Komponentët aktive të ekstraktit të lëngshëm të
kamomil-es kanë veprim antiflogistik, antiseptik,
baktericid dhe antiflamator (kundër ndezjeve).
Komponentët aktive të vajit eterik të mentës kanë
veprim anestetik dhe antiseptik. Galapro xheli dental
përdoret për zbutjen e vështirësive gjatë: daljes së
dhëmbëve, ndezjes së qiellzave, plagëve në gjë, afta,
dëmtime mekanike si pasojë e intervenimeve
stomatologjike, dhimbjeve të dhëmbit.

Paketim: 30 ml

    DENTALEN-GEL-ZA-VOZRASNI  
GALAPRO® xhel dental me propolis për të rritur
Propolisi përmban përbërje komplekse të biflavonoideve,
rrëshirave, vajrave eterike, polenit, mineraleve, vitaminave.
Ka veçori antibakterike, anti-virusale, antifungale (kërpudhore),
antiflamatore (kundër ndezjeve), dhe antioskidative.
Veprimi i Galapro xhelit dental me propolis është i përmbushur
me veprimin e komponentëve aktive të vajit eterik
të mentës (nenexhikut) , sherbelës (mëgashtrës) dhe
kamomiles. Komponentat aktive të vajit eterik të kamomiles
kanë veprim anti-flogistik, anti-septik, baktericid dhe
antiflamator (kundër ndezjeve). 
Vaji eterik i mentës (nenexhikut), respektivisht komponentët
e tij aktive kanë veprim anestetik dhe antiseptik, ndërsa
komponentët aktive të vajit eterik të sherbelës (mëgashtrës)
kanë veprim adstringjent dhe anti-septik.
Galapro xheli dental përdoret për zbutjen e vështirësive gjatë:
daljes së dhëmbëve, ndezjes së qiellzave, plagëve në gojë,
afta, dëmtime mekanike si pasojë e intervenimeve
stomatologjike, dhimbjeve të dhëmbit.
Paketim: 30 g
  STIK
GALAPRO® stik me propolis për përkujdesjen e buzëve
Propolisi e mbron lëkurën dhe mukozën nga ndikimet
e jashtme të dëmshme, dhe e përshpejton epitalizimin.
-Për përkujdesje të përkryer të buzëve tuaja
-Mbron nga veprimi i dëmshëm i rrezeve UV.
Paketim: 5 ml
  VAGITORII
 
GALAPRO® vigatorie me propolis
(për përdorim vaginal)
Veprimi i Galapro vigatorieve është për shkak
të prezencës të propolisit i cili nëse përdoret në
mënyrë lokale ka veprim anti-mikrobik
anti-parazitor dhe anti-flamator. Përdorimi
i tyre shkakton zbutjen e simptomeve dhe
e përshpejton epitalizimin e mukozës së
dëmtuar të vaginës si rezultat i proçeseve
të ndryshme infektuese.
Paketim: 10 vagitorë

 

 

 

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses


Веб дизајн | Веб Хостинг | www.elco.eu.mk Elco Macedonia