LOGO

  Lajmet e fundit  |   Harta e faqes   |   Kontakti   |   Hyrje

mk eng alb srb

SOLARUS® KIDS - qumësht pas rrezitjes

SOLARUS-KIDS-GRUPNA-BEZ-OUTGLOW

SOLARUS® KIDS SPF 50 krem për rrezitje
Formulë që i përkushtohet lëkurës së brishtë të fëmijëve. Kombinimi me filtrat reflektuesmineralë siguron mbrojtje të lartë UVA dhe UVB.
Pasuruar me filtra minerale, aloe vera, vaj Nevenova dhe vitaminës E
Papërshkueshëm nga uji
Paketim
: 100 ml

aaaa
SOLARUS® KIDS SPF 30, 50
qumësht për banjo dielli
Siguron mbrojtje dhe përkujdesje të sigurt për lëkurën e fëmijës
- Formojnë shtresë mbrojtëse nga filtrat mineral në sipërfage të lëkurës, të cilët i reflektojnë UVA dhe UVB rreyet duke ndaluar të depërojnë në lëkurë
- Përygjedhja speciale e kombinimit të vajrave natyral ymadhon veprimin e filtrave mineral duke mundësuar shpëmdarje të njëtë të rreyeve dhe me këtë siguron mbrojtje të gjithëanshme të lëkurës
- Përmban vaj kalendule, vaj kamomili, D-panthenol dhe vitamin E të cilët qetësojnë lëkurën e irrituar dhe të djegur nga dielli. Përmirëson epiteliyimin, hidration dhe ybutë lëkurën, qetëson skuqjen, çka mundëson që lëkura të mbetet e butë dhe e mbrojtur gjatë gjthë ditës
- Përmban Aloe Vera e cila shpejtë siguron freskimin dhe qetësimin duke zvogular ndjenjen e nxetësis në lëkurë të shkaktuar nga dielli
- Formon shtresë rrezistente në ujë mbi lëkurë, e cila siguron mbrojtje edhe në ujë
- E sigurt për lëkurën e butë dhe sensitive të forshnjeve dhe fëmijëve
Paketim: 200 ml
 

aaaa

SOLARUS® KIDS qumësht

pas prezit jes
E dedikuar për lëkurën e ndjeshme
të fëmijëve. Kombinimi i vajit të kumakut
dhe D-Pantenolit e nxit rigjenerimin,
e jonizon lëkurën dhe kujdeset për të,
duke e bërë të lëmuar, të butë dhe të brishtë. Ekstrakti natyror i Aloe Veradhe vaji nga kokosi mundësojnë hidratim të lartë dhe nuk i bllokojnë poret e lëkurës. Qumështi e qetëson lëkurën pas një ekspozimi më të gjatë në diell.

Paketim: 150 ml

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses


Веб дизајн | Веб Хостинг | www.elco.eu.mk Elco Macedonia