LOGO

  Lajmet e fundit  |   Harta e faqes   |   Kontakti   |   Hyrje

mk eng alb srb

KOLEKCIONI VEROR - SOLARUS® & CITROGALA®

 

GRUPNA-SOLARUS-BEZ-OUTGLOW

SOLARUS® SPF 6 VAJ PËR RREZITJE ME
UVA+UVB FILTRA Me aromë kokosi
Këto janë produkte hidratante me efikasitet të lartë, të cilat
sigurojne 100% lëkurë të hidratuar
- Vitamina A dhe E janë antioskidant të fuqishëm, të cilët
neutralizojnë radikalet e lira dhe ndalojnë plakjen e herëshme të lëkurës
- Përmban β- caroten i cili mundëson nxirje të shpejtë dhe efikase
- Shtresa Solarus me efektë të lartë mudnëson mbrotje makismale
nga rrezet e dëmshme UVA dhe UVB
- Produktet të cilat lehtë aplikohen dhe të cilët jan ujë rrezistente
nuk lënë shenja në lëkurë, nuk i mbzllin poret dhe i mundësojnë
lëkurës frymarrje
- Qumështi pas rrezitjes me ekstrakt të Aloe Veras ka efekt
të trefishtqetëson irritimin të shkaktuar nga dielli,
ndihmon rihidratimin e lëkurës dhe ka veprim antioksidnat
Paketim: 150 ml
 

aaaaa

SOLARUS® QUMËSHT PËR RREZITJE ME
FILTRA UVA+UVB FILTRASPF 18 i 27 aroma 
Me aromë kokosi
Këto janë produkte hidratante me efikasitet të lartë,
të cilat sigurojne 100% lëkurë të hidratuar
- Vitamina A dhe E janë antioskidant të fuqishëm,
të cilët neutralizojnë radikalet e lira dhe ndalojnë plakjen
e herëshme të lëkurës
- Përmban β- caroten i cili mundëson nxirje të
shpejtë dhe efikase
- Shtresa Solarus me efektë të lartë mudnëson
mbrotje makismale nga rrezet e dëmshme UVA dhe UVB.
- Produktet të cilat lehtë aplikohen dhe të cilët jan ujë
rrezistente nuk lënë shenja në lëkurë, nuk i
mbyllin poret dhe i mundësojnë lëkurës frymarrje
- Qumështi pas rrezitjes me ekstrakt të Aloe Veras
ka efekt të trefishtqetëson irritimin të shkaktuar
nga dielli, ndihmon rihidratimin e lëkurës dhe ka veprim antioksidnat
Paketim: 200 ml
 
 

SOLARUS® Krem hidratant për fytyrë, për mbrojtje nga dielli SPF 50

Siguron mbrojtje të lartë prej rrezeve dëmtuese UVA dhe UVB të diellit
Dizajnuara për fytyrë dhe qafë
Është e pasuruar me Alloe Vera, Pantenol dhe Vitaminë E të cilat e hidratojnë, rigjenerojnë, rivitalizojnë dhe e mbrojnë lëkurën në mënyrë efikase
Formulë e cila thithet me lehtësi dhe e mban lëkurën elastike, të butë dhe të brishtë
Paketim: 100 ml

 

SOLARUS® QUMËSHT HIDRATANT PAS BANJO DIELLIT

Formulë hidratante aktive e cila thithet me lehtësi në lëkurë
Mundëson mirëmbajtje të lagështisë dhe elasticitetit të saj, falë ndikimit të trefishtë
Ekstrakti natyral i Alloe Veras ndikon në mënyrë hidratonte dhe mundëson mirëmbajtje të lagështisë së lëkurës pas ekspozimit ndaj rrezeve të diellit
Pantenoli e qetëson lëkurën dhe e nxit rigjenerimin e saj, duke e bërë të butë
Paketim: 200 ml

 

 

 CITROGALA® KOLEKSION

 


citrogala


 

CITROGALA® Mbrojtja nga insektet
 
Nëse dëshironi të kënaqeni gjatë pushimit veror,
udhtimeve dhe piknikut pa brenga produktet
Citrogala është zgjedhja e duhur për ju dhe familjen tuaj.
XHEL – më i miri për lëkurën e ndjeshme te fëmijët
SPREJ – për pordorim praktik
STIK – aplikim uniform dhe mbrojtje efektive
të të gjihtë pjesve të trupit
 
Citrogala produktet përmbajnë vaj natyral nga
Citronella dhe bari kundër insekteve, i cili mbron
lëkurën nga pickimi i insekteve. Vaj i
Citronellës ka veprime të shkëlqyeshme
kunder insekteve, veprim antiseptik, dezodorant,
veprim stimulativ dhe po ashtu ushqen dhe zbutë lëkurën.
-Mbrojtje e sigurt nga mushkonjat dhe nga iioje
të shumta të insekteve
-Me vaj natyral nga citronela
-I përshtatshëm për fëmijë dhe të rritur
-Efikas dhe i sigurt
-Me aromë të këndëshme dhe freskuese të limonit
 
Paketim: CITROGALA® Insekt Repelent Xhel: 100ml,
CITROGALA® Insekt Repelent Sprej: 120ml,
CITROGALA® InsektRepelent: Stik 40ml

 


LAVANDA

LAVANDA (Lavande 100%)
Lulja e lavandës jep aromë dhe freski
garderbës tuaj dhe i mbron rrobat nga
insektet. Vendosni qeset e lavandës në
mes të rrobave.
Paketim: 2 qese x 10 gr në paketim

 

 

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses


Веб дизајн | Веб Хостинг | www.elco.eu.mk Elco Macedonia