LOGO

  Lajmet e fundit  |   Harta e faqes   |   Kontakti   |   Hyrje

mk eng alb srb

SENSILIS® vajra

  masla

 

Sensilis® Vaji Kumakut
- Vaji i kumakut është efikas për të gjitha llojete lëkurës
Përmban bioflavonoidë të cilët kanë funksion mbrojtës
dhe pengon plakjen e parakohshme të lëkurës
E mbështet aftësinë për rinovim të lëkursë dhe e përmirëson
qarkullimin e gjakut në të
E hidraton, e zbut dhe i heq qelizat e vdekura, duke i dhënë
lëkurës një pamje të shëndetshme dhe të lëmuar
-
 Përdoret për kujdes të lëkurës së thatë, të plasur dhe
të tendosur, sidomos të duarve dhe të shputës
-
 Mund të përdoret edhe kundër problemeve të lëkurës,
si edhe për ulëkurë të kuqe dhe të ndjeshme
(prej kushteve të kohës)
Paketim: 50 ml
 
AAAAA
Sensilis® Vaj Bajame
Për të gjitha llojet e lëkurësRekomandohet sidomos kujdes të lëkurës së thatë dhe të ndjeshme.
- E hidraton, ushqen dhe mbron lëkurën duke e ngadalësuar kështu plakjen e saj dhe e mban të butë dhe të lëmuar
- E qetëson lëkurën e irrituar
Vaji i bajames e ushqen rrënjën e flokut, e pengon plasjen e majave të flokut, e hidraton dhe forcon flokun, duke e bërë atë të butë, me shkëlqim dhe me vëllim më të madh
Paketim: 50 ml
Sensilis® Vaj Rodhe
- Për të gjitha llojet e lëkurës
- Vaji i rrodhes e qetëson lëkurën e irrituar të kokës, ndihmon
në heqjen e zbokthit, kujdeset për flokun e dëmtuar, e
përforcon rrënjën dhe lëkurën dhe jep shkëlqim, vëllim
dhe vitalitet.Me masazh të lëkurës së kokës me vaj
rodhe përmirësohet qarkullimi i gjakut në lëkurë dhe
ushqimi i rrënjës së flokut, duke ndikuar pozitivisht
në rritjen natyrore të flokut.
Paketim:50 ml
 
 

Sensilis® Vaj Kantarioni
- Vaji i kantarionit i mbron dhe kujdeset për vendet e thata të lëkurës
E mbështet aftësinë për rinovim të lëkurës, përdoret për mbrojtje prej shenjave, i zvogëlon pasojat e plakjes së parakohshme të lëkurës.
- Masazhi me vaj kantarioni i relakson muskujt e tendosur dhe e përmirëson qarkullimin e gjakut në lëkurë
E qetëson lëkurën pas rrezatimit të gjatë në diell
Paketim: 50 ml

 

Sensilis® Vaj Ulliri

- Vaji i ullirit e mbron lëkurën prej ndikimit të rrezeve të diellit dhe prej plakjes së parakohshme
E hidraton dhe e zbut lëkurën, prandaj rekomandohet për lëkurë të thatë, të ashpër dhe të plasur, sidomos për thembrat, bërrylat dhe duart
- Vaji i ullirit e ushqen dhe forcon rrënjën e flokut duke ndikuar pozitivisht në rritjen natyrore të tij, e qetëson lëkurën e irrituar të kokës, e hidraton dhe kujdeset për flokun e thatë dhe të dëmtuar
I zbut kutikulat e thonjve i ushqen, forcon dhe kujdeset për thonjtë.
Paketim:50 ml

  
Sensilis® Vaj Arre
- Vaji i arrës përdoret për kujdes ndaj lëkurës së thatë, madhore dhe të holluar
Kujdeset për flokun e thatë dhe të dëmtuar
- E mbron flokun, ndihmon për rinovim të tij dhe i jep shkëlqim. E përforcon fijen e flokut dhe e bën flokun më rezistent ndaj dëmtimeve të përditshme mekanike.
- Është i përshtatshëm sidomos për nuanca më të errëta të flokut
Paketim: 50 ml
     
Sensilis® Vaj Ricini
Vaji i ricinit e pastron dhe qetëson lëkurën, kurse për shkak të përmbajtjes së madhe të vitaminës E ndihmon edhe tek problemet me lëkurën
Për shkak të aftësive të jashtëzakonshme ushqyese, rekomandohet për lëkurë dhe flokë të thatë
Për heqjen e grimit mund të përdoret i pastër ose në kombinim me Vaj Ulliri Galla
Paketim: 50 ml
 
Sensilis® Vaj Kokosit
 
- E mbron lëkurën nga rrezet e dëmshme të diellit dhe e qetëson pas ekspozimit të gjatë në diell.
- Rekomandohet sidomos për kujdes të lëkurës së thatë dhe të ndjeshme.
- E hidraton, ushqen dhe mbron lëkurën duke e ngadalësuar kështu plakjen e saj dhe e mban të butë dhe të lëmuar.
- Vaji i kokosit e qetëson lëkurën e irrituar të kokës, ndihmon në heqjen e zbokthit, kujdeset për flokun e dëmtuar, e përforcon rrënjën dhe lëkurën dhe jep shkëlqim, vëllim dhe vitalitet.
- Me masazh të lëkurës së kokës me vaj kokosi përmirësohet qarkullimi i gjakut në lëkurë dhe ushqimi i rrënjës së flokut, duke ndikuar pozitivisht në rritjen natyrore të flokut. 
Paketim: 50 ml
 
 Sensilis® Vaj Karrotash
(Ekstrakt nga rrënjët e karrotës në vaj ulliri)
- Burim natyror me beta carotene  dhe vitaminë E 
- E hidraton, ushqen dhe mbron lëkurën nga rrezet e dëmshme të diellit,
- Është e rekomanduar për kujdes të gjitha llojet e lëkurës, veçanërisht për të thatë, trashë, plasaritur dhe për lëkurë të pjekur prirur prej rrudhave
- E hidraton dhe e forcon flokën duke e bërë atë të butë, me shkëlqim dhe me vëllim më të madh
Paketim: 50 ml
 
 
Sensilis® Vaj nga pemë çaji
(përzierje me vaj ulliri)
-E qetëson lëkurën e kokës, ndihmon në largimin e zbokthit, forcon rrënjët e flokëve
-Për shkak të pronës  së butë të saj antiseptik dhe antibacterial nga vaj pemë çaji është përdorur edhe në probleme të lëkurës si puçrra fytyre, lëkurë të kuqe dhe të ndjeshme dhe lythat
-Vaji ndihmon në largimin e  simptomeve të pakëndshme të shkaktuara
Paketim: 30 ml
 
Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses


Веб дизајн | Веб Хостинг | www.elco.eu.mk Elco Macedonia