LOGO

  Lajmet e fundit  |   Harta e faqes   |   Kontakti   |   Hyrje

mk eng alb srb

 

SILK® kolekcion për depilim dhe kujdes të flokëve

 

 


SILK DEPIL MK GRUPNA1

 

SILK® Këmbë perfekte & Kujdesi ndaj flokut

SILK® Dylli për depilim në granula
- Me enë alumini
- Praktik për përdorim në shtëpi
- Për lëkurë të shendritshme të lëmuar
Paketim: 100 g

 

 

 

aaaaa
SILK® ROLL ON
Masë natyrore për depilacion të trupit. Depilacion
natyror “sheqeri” për heqje efikase dhe pothuajse
pa dhimbje të qimeve të padëshiruara nga rrënja.
Lëkura mbetet e lëmuar dhe e brishtë edhe deri
në 4 javë. Saktësisht dhe me dozim vendoset me
ndihmë të aplikatorit rroll-on. hiqet lehtë me ujë.
E përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës
Paketim: 140 ml
SILK® Shirita për depilim
- Bëjnë që lëkura të jetë e butë dhe e lëmuar
- Njëkohësisht mundëson piling të lëkurës
- Praktik sidomos gjatë udhëtimit
Paketim: 20 shirita, 200 shirita
 
SILK® Kremi për depilim
Heqje e shpejtë, efikase dhe padhimbje e qimeve të
padëshiruara në trup. I pasuruar me ure, e qetëson
dhe hidraton lëkurën. Pas depilacionit, lëkura
është e butë, e lëmuar dhe e freskët. Paketimi
përmban një lopatkë për vendosje të dhe heqje të kremit.
Paketim: 100ml

 

SILK HIDROGENI I PANTENOL1

 

Silk® Pantenol solucion & sprej 5% për kujdes
për lëkurën e thatë, të ashpër me çarje
Ndihmon gjatë ripërtëritjes së lëkurës dhe e mban
lagështinë dhe elasticitetin e saj natyral, sidomos
pas shfaqjes në rrezet e diellit. E qetëson
dhe zbut lëkurën pas rruajtjes ose depilimit.
Rekomandohet edhe për kujdesin për flokë të thatë dhe të dëmtuar
Paketim: solucion:100 ml, sprej 120 ml
aaaaa
Silk® HIDROGJEN & EMULSION HIDROGJEN
Për flokë me shkëlgim dhe të mirëmbajtura
Silk® HIDROGJEN 6%
Silk
® HIDROGJEN 9%
Silk
® HIDROGJEN 12%
- Për pregaditjen e ngjyrës të flokëve
- Për ngjyrosjen e flokëve
- Siguron kujdes dhe mbrojtje dë flokëve
- I disponueshëm në 6%, 9% dhe 12%
 
Silk® EMULSION HIDROGJEN 6%
Silk
® EMULSION HIDROGJEN 9%
Silk
® EMULSION HIDROGJEN 12%
- Për përgatitjen e gjyrës së flokëve
- Për ngjyrosjen e flokëve
- Siguron mbrojtje dhe kujdes të flokëve
- I disponuseshëm në 6%, 9% dhe 12%
Paketim: 100 ml
Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses


Веб дизајн | Веб Хостинг | www.elco.eu.mk Elco Macedonia