LOGO

  Lajmet e fundit  |   Harta e faqes   |   Kontakti   |   Hyrje

mk eng alb srb

 

SENSILIS® foot care koleksion për kujdes të këmbëve

 

Untitled-34

 

 

 

SENSILIS® FOOT CARE Pudër kundër djersitjes këmbëve dhe shputave
Sensilis® pluhur antiperspirant për këmbë i pasuruar me vajin i pemës çaji ndihmon për të lehtësuar shqetësimet e pakëndshme të shkaktuara nga infeksioni fungal.
-Vepron si një antiseptik, absorbon, deodorizes dhe freskon
-
Parandalon djersitje dhe zhvillimin e bakterjeve dhe të këpardhave
-Heq erë të pakëndshme nga këmbët
Paketim: 90 g
  SENSILIS® FOOT CARE Krem për thembërra të that dhe të plasaritura

Acidi salicil vepron në mënyrë keratolitike (përkujdesëse) dhe largon shtresën sipërfaqësore të qelizave të vdekura të lëkurës. Urea ka veprim emolient-zbutës (lehtësues), e zbut lëkurën dhe e mban lagështinë e duhur, me çka e parandalontharjen dhe plasaritjen e saj.
Paketim: 100 ml

SENSILIS® FOOT CARE losion për aromatizim (desodorim) të shputave
Ky formulim aktiv e ndërpret djersitjen e tepërt dhe e largon erën e pakëndëshme të shputave, sidomos gjatë djersitjes të tepërt dhe është shtojcë e domosdoshme për përkujdesjen e shputave.
Duke ju faleminderuar ekstarkteve të drurit të çajit, levantës, rozmarinës siedhe triklosanit, losioni ndikon në mënyrë anti-flamatore dhe e ndërpret zhvillimin e sëmundjeve bakterike dhe mukotike.
Paketim: 120 ml
  

aaaaaa

SENSILIS® FOOT CARE  Petaderm vaj për lëkurë të trashë dhe të ashpër të këmbëve
Në mënyrë efektive zbut dhe heq thembra e ashpër, e thatë dhe të trasha të lëkurës. Acidi salicil vepron në mënyrë keratolitike (përkujdesëse) dhe largon shtresën sipërfaqësore të qelizave të vdekura të lëkurës. Përmban vitamina A dhe E të ndihmojë në rigjenerimin e të lëkurës, ajo bëhet e qetë, e butë dhe ë butë.
Paketim: 100 ml
SENSILIS® FOOT CARE Kremë intenzive për përkujdesjen e këmbëve dhe shputave
Ekstraktet nga druri i çajit dhe kamomilja mundësojnë që xheli të veprojë në mënyrë anti-flamatore dhe e ndërpresin zhvillimin e sëmundjeve bakterike dhe mukotike, me çka lëkuramirëmbahet dhe mbetete shëndoshë dhe largohet era e pakëndëshme.
Paketim:100 ml
 
  SENSILIS® FOOT CARE Xhel kundër djersitjes së shputave (këmbëve) Xhel urotropi
-Mban këmbët e thatë dhe të pastër
-Xheli përdoret kundër djersitjes së tepërt të pjeës së poshtme të shputave, dhe për largimin e erës tëpakëndëshme
-
Vepron në mënyrë antihidrotike dhe antibakterike
Paketim: 100 ml
 
SENSILIS® FOOT CARE Xhel për freskimin e këmbëve dhe shputave
Ky formulim aktiv me alantoin dhe glicerinë e bën lëkurën e këmbëve dhe të shputave të këndëshme, të butë, elastike dhe e normalizojnë djersitjen. Mentolli monentalisht shkakton ftohje dhe freski të shputave të lodhura. Ekstarktet e drurit të çajit dhe kamomiles si mundësojnëqë xheli të ndikojë në mënyrë anti-flamatore dhe e ndërpresin zhvillimin e sëmundjeve bakterike dhe mukotike me çka lëkura mirëmbahet dhe mbetet e shëndoshë dhe largohet era e pakëndësme.
Paketim: 100 ml
  SENSILIS® FOOT CARE Saleks flaster (pëlhurë me materie ngjitëse) për mënjanimin e lungave dhe syve të ujkut
Acidi salisil ka veprim keratolitik. Me përdorim të drejtë të Saleks flasterit, acidi salicil e gërryen vetëm indin patologjik dhe ndihmon në mënjanimin e tij.
Indikacionet: për mënjanimin e lungave dhe syve të ujkut.
Paketim: 3 flasterë
 
    SENSILIS® FOOT CARE Saleks kolodium për mënjanimin e lungave dhe syve të ujkut dhe lythave
Acidi salisil dhe ai qumështor kanë veprim keratolitik. Veprojnë në mënyrë sinergjike në shkatërrimin e indit patologjik. Kolodiumi në lëkurë len shtresë të hollë në formë të filmit me çka mundësohet kontakt i vazhdueshëm i preparatit me ndërrimin patologjik të lëkurës.
Paketim: 10 ml
 
 
Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses


Веб дизајн | Веб Хостинг | www.elco.eu.mk Elco Macedonia