LOGO

  Lajmet e fundit  |   Harta e faqes   |   Kontakti   |   Hyrje

mk eng alb srb

 

SENSILIS® mam care kujdesi për lëkurën tuaj gjatë shtatëzanësisë dhe pas lindjes

 

Shtatëzania është një ndjenjë që nuk mund të krahasohet me asgjë tjetër. Ajo është një përjetim i pa besueshëm. Ju jeni e qeshur, shkëlqeni dhe gëzoheni, por përsëri jeni e lodhur dhe e rraskipitur. Trupi juaj ndryshon çdo ditë dhe i adaptohet jetës të re. Lëkura poashtu. Nga ndikimet e ndryshimeve hormonale lëkura është më e ndjeshme dhe e më e butë. Për këtë arsye duhet të përdorni preparate për përkujdesje të lëkurës tuaj gjatë shtatëzanësisë dhe pas lindjes.

 

mam care1

 

SENSILIS® MAM CARE llanolin

Për kujdes të thithave të gjoksit dhe rajonin përreth. I kompenson vajrat dhe lagështinë natyrore, të cilat humbasin gjatë dhënies gji. Prodhimi ka aromë të dobët e cila nuk e pengon beben. Mundëson të ndjeheni mirë gjatë dhënies gji

- Mundëson mbrojtjen e thithkave gjatë gjidhënjes dhe parandalimin e plasaritjeve dhe e mban lëkurën të butë, 

elastike dhe të shëndoshë

- Ndrron dhe plotëson yndyrnat natyrale të lëkurës, të cilat

humbin gjatë gjidhënjes

- Përparsitë e Mum Care lanolinës:

- Nuk ka aromë dhe shije

- Nuk është e thënë të lahet thithka para gjidhenjesë

- Është e parrazikëshme nese femija juaj e gëlltit yndyrën

Paketim: 25 ml

 

 

aaaaa 

SENSILIS® MAM CARE krem për kujdes të thithave te mëndeshat

Krem me llanolin, ekstrakt kumaku, vaj ulliri dhe allantoinë, i cili e nxit regjenerimin e lëkurës tek thithat e mëndeshave. Vajrat bimore dhe allantoina e zvogëlojnë ndjeshmërinë e thithave në prekje, kurse llanolina i kompenson vajrat natyrore në lëkurë dhe lagështinë. Përdoret pas çdo dhënie gji ose sipas nevojës.

- Hidraton dhe ushqen lëkurën

- Qetëson lëkurën e irrituar dhe të dëmtuar

- Përshpejton epitelizmin

- Mundëson gjidhënje komode

- Formulë natyrale dhe sigurt

Paketim: 25 ml

SENSILIS® MAM CARE krem për përforcim të celulitit dhe vijave

I pasuruar me L-Karnitin dhe ekstrakte të Centella Asiatica, Kumakut dhe algës Fucus Vesiculosus. Mundëson hidratim intensiv të lëkurës dhe i përmirëson dukshëm fortësinë dhe elasticitetin e lëkurës. E ndalon shfaqjen e çarjeve të lëkurës dhe e zvogëlon mundësinë e shfaqjes së celulitit. Rekomandohet për përdorim gjatë lëvizjeve të shpeshta dhe të mëdha të peshës, sidomos gjatë shtatzënisë dhe lindjes. E përshtatshme dhe për kujdesin e përditshëm të lëkurës së trupit që shfaq shenja të plakjes.

Ndalon dhe reduktorn paraqitjen e strijave:
- Ndalon paraqitjen e strijave të reja

- Korigjon strijat e paraqitura

- Mundëson lëkurë të tendosur dhe të zbutur


Zvoglon celulitin:

- Aktivizon metabolizmin e qelizave dhe shpërbën shtresat dhjamore

- Rigjeneron dhe përforcon indin lidhor të lëkurës e cilia përmirëson elasticitetin dhe kompaktësin e lëkurës
Paketim: 100, 250 ml

 

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses


Веб дизајн | Веб Хостинг | www.elco.eu.mk Elco Macedonia