LOGO

  Lajmet e fundit  |   Harta e faqes   |   Kontakti   |   Hyrje

mk eng alb srb

 

SENSILIS® face & lip care

 

Sensilis® - Koleksioni për kujdes të lëkurës së pjekur është i pasuruar me komponentë revolucionare si Resveratrol (ekstrakti i verës së kuqe) dhe tetrapetid-21 bioaktiv (natyrisht i pranishëm në proteinat e lëkurës). Resveratroli është një komponent të fuqishëm aktiv i marrë nga ekstraktim nga vera e kuqe, i prodhuar në plantacionet e Francës. Resveratroli e mbron lëkurën nga rrezatimi i dëmshëm UV, ndihmon për një çehre të barabartë, e zvogëlon shfaqjen e rrudhave, e shtrëngon lëkurën dhe i zbut rrudhat e vogla rreth syve, gojës dhe ballit. 
Sipas rezultateve të hulumtimeve shkencore, resveratroli:
- E zvogëlon shfaqjen e rrudhave: deri në 61%
- I zbut rrudhat dhe linjat e vogla rreth gojës: deri në 55%
- I zbut rrudhat dhe linjat e vogla rreth syve, deri në 51%
- Ndihmon për një çehre të barabartë: deri në 61%
Tetrapeptidi-21 bioaktiv - është komponent aktiv i proteinave që është natyrisht i pranishëm në lëkurën e njeriut, ai i stimulon rinovimin e komponentëve më të rëndësishëme të lëkurës dhe posedon potencial të fortë për mbrojtjen e lëkurës nga plakja.
Sipas rezultateve të hulumtimeve shkencore, tetrapeptidi-21:
- E përmirëson elasticitetin e lëkurës: deri në 41%
- Pas 4 javë të përdorimit e përmirëson cilësinë e lëkurës në mënyrë të dukshme dhe e zvogëlon dukshmërinë e rrudhave dhe të njollave të formuara nga mosha.

 

SENSILIS FACE CARE1

 

SENSILIS® FACE CARE krem dite SPF15 me mbrojtje UVA dhe UVB
Sensilis® Face Care - krem dite që e hidraton lëkurën thellësisht dhe ndihmon për të përmirësuar elasticitetin e lëkurës, i zbut rrudhat dhe linjat ekzistuese dhe e zvogëlon shfaqjen e rrudhave dhe linjave të reja.
- E zvogëlon shfaqjen e rrudhave dhe linjave në lëkurë
- I pasuruar me Resveratrol (ekstrakti i farave të rrushit), Tetrapeptid dhe Vitaminë E
- I dedikuar për të gjitha llojet e lëkurës
Paketim: 50 ml
aaaa

SENSILIS® FACE CARE tonik për pastrim të fytyrës

E pastron me brishtësi lëkurën dhe e rivitalizon atë, e mban balancin natyror të saj dhe ia kthen shkëlqimin e saj natyror. I heq themelisht mbetjet dhe papastërtitë e grimit nga fytyra. Ndihmon në ndalimin e plakjes së parakohshme të lëkurës
Paketim: 200 ml
SENSILIS® FACE CARE krem nate ushqyes
Sensilis® Face Care - krem nate ​​ushqyes, e ushqen lëkurën gjatë natës në mënyrë intensive, i zbut rrudhat dhe linjat ekzistuese dhe e zvogëlon shfaqjen e rrudhave dhe linjave të reja.
- Për një lëkurë elastike dhe të shtrënguar
- I pasuruar me Tetrapeptid, Resveratrol (ekstrakti i farave të rrushit), dhe Provitaminë B5
- Për një lëkurë të freskët dhe të butë në mëngjes
- I dedikuar për të gjitha llojet e lëkurës
Paketim: 50 ml
  SENSILIS® FACE CARE Dermogal losion për fytyrë, për lëkurë të yndyrshme dhe problematike
Butësisht i largon papastërtitë, i shtrëngon porët dhe e përmirëson teksturën e lëkurës. Oksidi salicik bën piling të butë në lëkurë, dhe i pastron poret e mbyllura
Paketim: 200 ml
SENSILIS® FACE CARE krem për kujdes të lëkurës rreth syve
E zvogëlon shfaqjen e rrathëve të errët dhe rrudhave rreth syve. E përforcon lëkurën duke i dhënë një pamje të freskët dhe me shkëlqim
Paketim: 25 ml
  SENSILIS® FACE CARE qumësht kundër akneve- Me squfur precipitat 5%
Zvogëlon paraqitjen e akneve duke e ndaluar rritjen e Propionibacterium acnes, bën piling të lëkurës, pastron porët e mbyllura dhe largon tepricën e yndryrërave të lëkurës.
Paketim: 200 ml 
SENSILIS® FACE CARE krem për zbardhjen e njollave të errëta të lëkurës me Resveratroll (Ekstrat prej vere rrushi) dhe mbrojtje UV
E zvogëlon shfaqjen e prenkave, njollave të errëta dhe njollave të shkaktuara nga plakja. Lëkura duket më e çelët dhe ngjyra e lëkurës më e njëtrajtshme. Mbrojtja UV ndihmon në mënyrë efikase gjatë ndalimit të dëmtimit dhe pigmentimit të mëtejshëm të shkaktuar nga dielli
Paketim: 25 ml
 

SENSILIS®FACE CARE Klindacin losion kundër akneve

Zvogëlon paraqitjen e akneve duke e ndaluar rritjen e Propionibacterium acnes, bën largimin e yndyrërave të tepërta të lëkurës.
Paketim: 200 ml
SENSILIS® FACE CARE gel kundër akneve
Zvogëlon paraqitjen e akneve duke e ndaluar rritjen e Propionibacterium acnes, bën largimin e yndyrërave të tepërta të lëkurës.
Paketim: 25 ml
 

SENSILIS® FACE CARE Chloracol losion për puçërra

Zvogëlon paraqitjen e akneve duke e ndaluar rritjen e Propionibacterium acnes, bën largimin e yndyrërave të tepërta të lëkurës. Oksidi salicik bën piling të butë në lëkurë, dhe i pastron poret e mbyllura.
Paketim: 200 ml
 

 


 

SENSILIS®LIPCARE Kujdesi ndaj buzëve
WINTER FRESH , SUMMER CARE, FRUITY SHINE STRAWBERY, FRUITY SHINE CHERRY, INTENSIVE CARE SENSILIS® LIPCARE Stik & Yndyrë për buzë

Lip fitues në shikim të parë ...

 Buzëqeshja është pjesë e rëndësishme e fytyrës tuaj. Buzët janë pjesa më e ndijeshme e trupit tuaj dhe për këtë kërkojnë        
            kujdesje adekuate. Mbroni buzët tuaja nga faktorët klimatik. Përdorni stik ose yndyrë për buzë dhe mbani buzët tuaja të  
            shëndosha dhe me shkëlqim gjatë gjithë kohës.
SENSILIS® LIP CARE Stik & Yndyrë për buzë
   -Përmban allantoin, α-bisabolol dhe D-pantenol
             -Shkëlqen, hidraton dhe zbut buzët tuaja
             -Siguron UVA dhe UVB mbrotje
             -Në dispozicion me shtatë aroma të parrezistueshme
             -E përkryer gjatë ditëve me diell, verës dhe dimrit
             -Praktike për përdorim
Paketim: Stik5 ml, Yndyrë: 7 ml 
   SENSILIS LIP CARE1

 

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses


Веб дизајн | Веб Хостинг | www.elco.eu.mk Elco Macedonia