LOGO

  Lajmet e fundit  |   Harta e faqes   |   Kontakti   |   Hyrje

mk eng alb srb
Productet për lehtësimin e dhimbjeve dhe për të hequr bezdinë

 

  reumagal-kolekcija  
REUMAGAL® kremë për reumatizëm dhe ftohje
Krema Reumagal® ka ndikim vazodilatator, ndikim
të lehtë anestetik, analgjetik, antiseptik, ekspektorant
dhe ndikim antiinflamator. Pomada Reumagal®, e
vendosur në pjesët e sëmura të lëkurës, ka ndikim
rubefacient. I stimulon receptorët e lëkurës dhe në
atë mënyrë i zgjeron enët e gjakut të muskujve dhe
e përshpejton qarkullimin gjakut, duke shkaktuar
ndjenjë ngrohtësie. E shoqëruar me ndikim të lehtë
anestetik, ajo ndihmon në zvogëlimin e dhimbjeve
të muskujve dhe të nyjeve. Krema Reumagal®,
nëpërmjet thithjes, i liron bronkiolet nga kongjestioni,
duke e bërë pështymën më të trashë. Falë qarkullimit
më të mirë të gjakut në shtresat e brendshme dhe
të ndikimit antiseptik dhe antiinflamator të vajrave
eterike, krema Reumagal® i përmirëson rrugët e
sipërme të frymëmarrjes që janë të irituara.
Krema Reumagal® ndihmon gjatë:
-Dhimbjeve reumatike-Dhimbjeve të kurrizit,
nyjeve dhe muskujve (zgjatje të muskujve, shtypje
dhe ndrydhje, lëndime sportive të cilët nuk janë të
shoqëruara me lëndime të lëkurës)
-Iritim të fytit dhe rrugëve të sipërme të frymëmarrjes
(ftohje, grip, imitime të sinuseve, teshtimë dhe
kollë gjatë iritimeve kronike të bronkeve)
Paketim: 90 g

Reumagal® Ujë rusidhe spërkë i lëngshëm për reumatizë

Reumagal® Reumagal® paraqet anestezion vendor dhe prodhim analgetik për prodhim të jashtëm. Reumagal® ka ndikim kundërreumatik, analgjetik dhe anestezion vendor. E përshpejton qarkullimin, e redukton ënjtjen, I zvogëlon dhimbjet në ato vende ku ajo përdoret. Benzokaini dhe prokaini që janë të përfshira në prodhim, sigurojnë veprim të mirë të anestezionit vendor. Mentolli shkakton efektin e parë të ftohjes, pastaj ndjeni ngrohje dhe dhimbja zvogëlohet. Reumagal® përdoret për zbutjen e:- Dhimbjeve Reumatike
- Dhimbje në shpinë, nyjet dhe muskujt (gjatë ftohjes, shërngime, ndrydhje dhe kruajtje, lëndimet sportive nuk janë të shoqëruar me lëndime të lëkurës)
- Dhimbje gjatë lëndimeve, dhembje në kryqe, dhembje nevralgjike

Paketim: 120 ml, 100 ml

 
VENOGAL-KREMA
VENOGAL® kremë për venë
Kremi Venogal® e përmirëson qarkullimin e gjakut
nëpër venat, i zvogëlon ënjtjet dhe iritimet, duke i
zvogëluar dhimbjet dhe duke e zvogëluar ndjenjën e
shtrëngesës dhe të peshës në këmbë. Ndikimi i kremit
Venogal® është rezultat i ekstraktit të farës së gështenjës
së egër, e cila ka ndikim antiedematik, antieksudativ,
vazoprotektiv, antiflogistik dhe anestetik. E përforcon
tonusin e mureve të venave, duke e përmirësuar
qarkullimin e gjakut nëpër vena, i forcon kapilaret,
e rrit rrezistencën e tyre dhe e parandalon shfaqjen
e ënjtjeve. Përveç kësaj, në përbërjen e tij kremi
përmban edhe shumë vajra eterike me kualitet të lart,
të cilat me ndikimin e tyre antiseptik, antiinflamator dhe
antimikrobik e plotësojnë efektin e gështenjës së egër.
Kur duhet të përdoret Venogal® krem
Kremi Venogal® përdoret:
- Për zvogëlim të problemeve dhe të simptomave që janë
rezultat i çrregullimit të qarkullimit periferik të gjakut
(pengesa në qarkullimin e gjakut nëpër vena, sëmundje
inflamatore dhe varikoze të venave, këmbë të rënda dhe
të ënjtura për shkak të të qëndruarit në këmbë për një
kohë të gjatë ose ecjes dhe ënjtje)
- Për mënjanim të shpejt të hematomave që janë

shfaqur si pasojë e goditjes ose pas serumeve ose gjilpërave.          Paketim: 10g

 

  IHTIGAL-GB

IHTIGAL® yndyrë 20 g me propolis
për ulçerë të lëkurës
Qetëson inflamacionin e lëkurës. Ndihmon
në shërimin e infeksioneve të lëkurës.
Qetëson kruarjen dhe përmirëson qarkullimin. 
Përdoret për ulçer të lëkurës, ekzema dhe
irritimin e lëkurës.
-Qetëson inflamacionin e lëkurës
- Ndihmon në shërimin e infeksioneve të lëkurës
- Qetëson kruarjen dhe përmirëson qarkullimin
- Përdoret për ulçer të lëkurës, ekzema dhe
irritimin e lëkurës
Paketim: 20 g
 
HEMOGAL-MAST-CELA-GB

HEMOGAL® kremë për hemoroide

Përbërësit aktivë të ekstrakteve nga fara

e gështenjës së egër kanë antiedemaik, antieksudativ,

mbrojtje nga vidhat, kundër fllogistik dhe veprim

anestetik, duke përmirësuar kështu qarkullimin e venës.

E forcojnë tonusin e mureve të venës me çka e largojnë

ngecjen e venës dhe e zvogëlojnë depërtimin e kapilareve,

forcojnë rezistencën e tyre me çka e pengojnë paraqitjen e ënjtjes. 

Vaji i kumakut posedon veprim kundër ndezjes,kundër bakterieve,

veprim antihemoral dhe antiseptik.

Kombinimi i allantoinit dhe i vajit të kumakut stimulon

rimëkëmbjen fiziologjike të indeve të dëmtuara dhe

përshpejton epitelonin. Allantoini ka një veprim adstringentik.

Bisabolazvogëlon ndezjen, e zbut acarimin e lëkurës dhe

pasuron efektin e allantoinit dhe vajit të kumakut.

Hemogal® krema përdoret për të lehtësuar

shqetësimin lidhur me hemoroidet si dhimbje,

djegje edhe kruarje.

Paketim: 20 g

 

  HEMOGAL-SUPOZITORII-GB

 HEMOGAL® SUPOZITORËT

Hemogal®  supozitorët përmbajnë ekstrakte të

lule balsamit dhe kumakut. Ato posedojnë veprim

antiseptik dhe kundër acarimit, e përforcojnë tonusin

e mureve të venave duke e përmirësuar kështu

qarkullimin venoz, e zvogëlon lëshimin e kapilarëve,

e përforcojnë rezistencën e tyre dhe e

përshpejtojnë epitelizacimin e mukozës së dëmtuar.

Hemogal®  supozitorët rekomandohen për lehtësim

të simptomave të cilat lidhen me hemoroidët si dhimbje,

kruarje dhe djegie, dhe për nxitjen e procesit

të shërimit të mukozës  rektale.

Paketim: 5 supozitorët

 
skabigal-tecnost
SKABIGAL® emulsioni
Produkti paraqet emulsioni ektoparaziticid (skabicid, pedikulocid).
Benzil benzoati paraqet substancë e cila funksionon në mënyrë
toksike e cila vepron mbi shkakun e zgjebës (Sarcoptes scabiei)
dhe pedikulozës. Ndalon pruritisin intensiv, veçanërisht në mes
gishtave, mbi pëllëmbët, nën gjinjtë, organeve gjenitale dhe
zonave ingvinale. Nuk është toksik dhe nuk e irriton lëkurën.
Paketim: 100 ml
 

DENTOGAL-MK
DENTOGAL® pika kundër dhembjes të dhëmbit
Dentogal® pikat kundër dhembjes të dhëmbit veprojnë
në mënyrë lokale antiseptike dhe lokale anestetike në
gropat e dhëmbëve, dhomëzat e pulpës dhe kanalin e
rrënjës të dhëmbit. 
Veprimi është si rezultat i komponentave aktive në pikat:
Kamfuri, eugjenoli (komponenta kryesore aktive në vajin
eterik të kajranfilit) dhe mentollës. Kamfuri dhe mentolla
të përdorura lokalisht e zvogëlojnë dhembjen, ndërsa
gjithashtu kanë veprim anti-bakterik dhe anti-septik.
Eugjenoli ka veprim anti-septik, bakterio-statik, dhe
lokal analgetik.
Paketim: 10 ml
 
HERPEGAL

HERPEGAL® roll -on për lehtësimin

e simptomave të shkaktuara nga herpes

(herpes simplex)

I zbut simptomet  e pakëndshme të shkaktuara

nga Herpes simplex virus infeksionet e lëkurës

dhe mukozës. E stimulon rigjenerimin e lëkurës dhe

ndihmon në shërimin e plagëve. Heq skuqje në qoshet

e buzëve dhe zbut buzën e thatë dhe të plasaritur

e shkaktuara nga herpes (herpes simplex).

Veprimi i Herpegal® xhelit për lehtësimin e simptomave

të shkaktuara nga infeksionet virusale Herpes simpleks

për shkak të përzierjes së ekstrakteve  propolis,

aloe vera dhe kamomil, përbërësit plotësisht natyral

që nuk e irritojnë lëkurën dhe është i njohur për

antivirale saj, antiseptik, regjenerues dhe

vetitë anti-inflamator.

Paketim: 10 ml

 

HEADGAL-GB

 HEADGAL® roll-on për stres dhe lodhje

Mentoli i aplikuar në vende lokale të lëkurës

paraqet një ftohje të këndshme  dhe një ndjesi

djegie për të lehtësuar  stresin dhe dhimbjen.

Zbatohet me një masazhë të butë në ballë dhe qafës.

Zbatohet me një masazhë të butë në ballë dhe qafës,

por jo më shumë se një herë ose dy herë gjatë ditës.

Pas përdorimit, lani duart. Nuk rekomandohet përdorimi

i produktit më shumë se dy herë gjatë ditës pasi mund

të shkaktojë acarim të lëkurës.

Paketim: 10 ml

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses


Веб дизајн | Веб Хостинг | www.elco.eu.mk Elco Macedonia