CANABIGAL® YNDYRË ME CBD, VAJIT TË KOKOSIT DHE VITAMINËS E 125 MG CBD/ 50GYNDYRË

 

 • Kanabidoili në CANABIGAL® yndyrë, nuk mund të jetë lokal, veprim anti-inflamator, mund të zvogëlojë dhimbje dhe kruarje, që mund të ndikojnë në sekretimin e yndyrës nga gjëndra dhjamore, sidomos në lëkurë me rritjen e sekretimit të gjëndrës dhjamore në lëkurë lidhur me moshën, hormonale të statusit dhe për të zvogëluar rritjen e tepërt të qelizave (hyperkeratosis)

CANABIGAL® MELHEM PËR HEMORROIDE

300 MG CBD/30 G

 

 • CANABIGAL® melhemi për hemorroide ka për qëllim aplikim në lëkurën e rajonit anal për shkak të inflamacionit të hemorroideve
 • CANABIGAL® melhemi për hemorroide është një kombinim i CBD, ekstrakt i farës së gështenjës së egër, vajit të kalendulës, vajit të kantarisë dhe allantoinës

CANABIGAL® Xhel rigjenerues për psoriazë me 10% CBD, nenexhik dhe eukalipt/50 g

 

Xheli CANABIGAL® me 10% CBD ndihmon në:

 • Lehtësimin e simptomave të psoriazës, ekzemës dhe dermatitit.
 • Skuqjen dhe acarimin e lëkurës.
 • Lehtësimin e dhimbjeve lokale

CANABIGAL® KREMË PËR REUMË

DHE DHIMBJE  NË MUSKUJ DHE NYJE

500 MG CBD/50 G

 

 • Masazhi me kremën CANABIGAL® 500 mg CBD/ 50 g zvogëlon tensionin e muskujve, ngurtësinë dhe ngërçet
 • CANABIGAL® kremi për reumatizëm dhe dhimbje është kombinim i CBD, kamfurit dhe një përzierje të vajrave thelbësorë të eukaliptit dhe mentës
 • CBD me efektin e saj natyral anti-inflamator lehtëson inflamacionin dhe dhimbjen në muskujt dhe nyjet

CANABIGAL® SUPOZITORË ME 50 MG CBD

 

 • Efektet pozitive mbi përdorimin e supozitorëve  CANABIGAL® 50 mg shfaqen gjithashtu edhe në:
 • Kushtet e stresit, ankthi, nervozizmi, depresioni, spazma e muskujve
 • Përdoret kundër përzierjes dhe vjelljes, sidomos gjatë hemo ose radioterapisë në sëmundjet malinje, ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit të florës intestinale;
 • Ndihmon kushtet e dhimbjes së origjinave të ndryshme, për shkak të efektit të saj anti-inflamator

CANABIGAL® VAGITORË ME 50MG CBD

 

 • CANABIGAL® 50 mg vagitoritë  veprojnë në mënyrë të favorshme:
 • Për të përmirësuar rezistencën e mukozës vaginale tek infeksionet vaginale që mund të ndodhin me stres dhe imunitet të reduktuar
 • Në inflamacion vaginal, me sekrecion të shtuar.
 • kur bëhet fjalë për ndryshime në mukozën vaginale, kruarja dhe dhimbja humbasin