Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh nga nxjerrja e vajit të kanabisit CBD & THC në zgjedhjen e produkteve të gatshme për rafte

 

Misioni ynë është të ofrojmë zgjidhjen më të mirë që i përshtatet tregut tuaj dhe klientëve

 

Me pothuajse tridhjetë vjet përvojë, ne mund të zhvillojmë, prodhojmë dhe paketojmë produktet tuaja në një larmi formash farmaceutike 

   SHTESA DIETIKE   

 

 • VAJ

 • SPREJ

 • SHURUP

 • KAPSULA

 • KARAMELE GOME

 

     PRODUKTE KOZMETIKE

 

 • KREM

 • VAJ

 • GEL

 • LOSION

 • BALSAM PËR BUZË

 • SHAMPON

 • LENG SHKUMNEJ

 • VAJ

 

CBD

Ofruesi juaj i shërbimit  

gallery/955f58374db7c40f8c8b63acc031d338

Furnizuesi juaj i produktit me markën tuaj

Cilësi konsistente

Thelbi i shumë produkteve të kanabisit fillon me vaj kanabisi me cilësi të lartë. Në Galafarm përdorim nxjerrjen alkoolike për të prodhuar vaj kanabisi me cilësi të lartë. Ne prodhojmë përqendrimin e duhur që i përshtatet nevojave tuaja. Nga fishekët për inhalatorët në formulimet speciale aktuale, shtojcat dhe tretësirat, formulimet tona të naftës mund të jenë baza për produkte me cilësi të lartë të kanabisit. Vajrat testohen në një standard të kualitetit të lartë për të përmbushur standardet përkatëse.

Prodhim dhe Paketim i produkteve të vajrave të kanabisit me cilësi të lartë

 Produkte mjeksore

 

 • VAJ

 • SOREJ

 • SHURUP

 • KREM

 • GEL

 • SHIRINGA

 • KAPSULA

 • YNDYRA

 • SUPOZTORË

 

Përbërja: 50 g yndyrë KANABIGAL® përmban: Rreth 500 mg ekstrakt natural kanabis që ofron 125 mg  CDB (kanabidiol )i nxjerrë nga bima e kërpit (Cannabis Sativa L.).

 

Paketimi: Shishe tub pa ajër me 50 g vaj.

gallery/5
gallery/6

THC

 • Ekstraktet e kanabisit të përdorura në produktet e kanabisit merren duke rritur Cannabis Sativa L. me një mungesë të konfirmuar të pesticideve dhe barishteve.

 • Përmban kanabinoide kryesisht kanabidiol (CBD), CBN (CanNabinol), CBG (Cannabigerol) dhe format e tyre karboksilike, terpenet, acidet yndyrore omega-3, (omega-3, omega-6, acidet yndyrore omega-9), flavonoidet, fitosterolet, aminoacidet, glikozidet, (A, B, B2, B6, C, D, E, F).

 • A mund të shërohet kërpi?

 • Vajrat CBD dhe produktet e tjera CBD nuk kanë për qëllim të trajtojnë një sëmundje të veçantë. Mekanizmi terapeutik i veprimit të kanabinoidëve nuk është hetuar plotësisht. Ata janë të njohur se veprojnë përmes sistemit endokannabinoid të përbërë nga endocannabinoid, receptorët endocannabinoid dhe metabolizmin endocannabinoid.

 • A janë produkte CANNABIGAL® të sigurta për t’u përdorur?

 • Përdorimi i produkteve CANNABIGAL® me vaj CBD është plotësisht i sigurt. Produktet CANNABIGAL nuk përmbajnë THC dhe nuk kanë ndonjë aktivitet psikoaktiv.

     Detajet e produkti

 • % e CBD totale ose THC në varësi të kërkesave të formulimit
 • Përdoret më së miri në inhalatoret, formulimet aktuale, suplementet, pijet, kapsulat dhe tretësirat

PËRBËRJA:  10 ml vaj përmban:

1000 mg CBD (Cannabidiol, natyrisht i pranishëm në ekstraktin e kërpit / Cannabis Sativa L.), vaji i farave të kërpit, aroma e nenexhikut .
Paketimi:
CANABIGAL® 10% CBD VAJ 1000 mg CBD / 10 ml: shishe qelqi e errët prej 10 ml, me pikatore.

KANABIGAL® 10 % CBD VAJ
(1000 mg CBD/10 ml)

Përbërja:

10 ml vaj përmban:

1500 mg CBD (Cannabidiol, natyrisht i pranishëm në ekstraktin e kërpit / Cannabis Sativa L.), vaji i farave të kërpit, aroma e nenexhikut .

Paketimi:
CANABIGAL® 10% CBD OIL 1000 mg CBD / 10 ml: shishe qelqi e errët prej 10 ml, me një pikatore.

KANABIGAL® YNDYRË

(125 mg CBD/50 g)

KANABIGAL® SHURUP
(1000 mg CBD/100 g)

KANABIGAL® SUPOZITORËT  50 mg CBD/ 1 SUPOZITORËT

PËRBËRJA:  1 vagitorë përmban 50 mg CBD (Cannabidiol) nxjerë nga bima (Cannabis)

 

Paketimi: 5 supozitorë vaginal (vagjinal)

KANABIGAL® VAGITORË
50 mg CBD/ 1 VAGITORË

KANABIGAL® 15 % CBD SPREJ 
(1500 mg CBD/10 ml)

PËRBËRJA:  1 Supozitorë përmban 50 mg CBD (Cannabidiol) nxjerë nga bima (Cannabis).

 

 

Paketimi: 5 supozitorë

Përbërja:

100 gr KANABIGAL® Shurup  përbmban:

 - 4 g (4000 mg) vaj natyral të kërpit që siguron 1000 mg CBD (Kanabidioli i nxjerrë nga Cannabis Sativa L.)

- 1 g ekstrakt i thatë i gjembaçit të qumështit (Silybum marianum L. Gaertn., Fructus) (20-70: 1),

- 5 g vaj i farës së zezë (farë Nigella Sativa L.)

Substancat ndihmëse: mjaltë, propilen glikol, aromë nenexhik.

Paketimi: Shishe qelqi e errët prej 100 ml.

gallery/sprej bez outglow
gallery/oil bez outglow
gallery/4
gallery/3