Galafarm është një kompani prodhuese për produkte, kozmetike, dietetike, bimore dhe produkte OTC. Posedojmë përvojë shumë vjecare në zhvillim, prodhim dhe paketim të një game farmaceutike të lëngshme dhe gjysëm të ngurta, produkte dietetike dhe kozmetike.

E vendosur në një zonë prodhimi 2500 m², e pajisur me teknologji më të lartë dhe prodhim në një mjedis të pastër në mënyrë që të sigurojë cilësinë më të mirë për produktet tona. Ne jemi të pajisur me pajisje automatike dhe gjysmë-automatike për prodhimin dhe paketimin e lëngjeve, format gjysëm të ngurta, të ngurta dhe laboratorin e kontrollit të cilësisë. Dhomat e bardha të prodhimit në Galafarm janë grimca të klasës 100,000 m3, duke i bërë ato ideale për prodhimin e produkteve mjeksore  dhe kozmetike. Ajri filtrohet nëpër këto filtra mjaft efikas jo vetëm para hyrjes në dhomat e bardha, por edhe në daljen në pjesën e jashtme, duke e dëshmuar kështu Galafarm angazhimin për mbrojtjen e mjedisit. Operacionet e prodhimit zhvillohen në dhoma të pastra me rregullim automatik të temperaturës, presionit dhe lagështisë së kontrolluar.

Që nga fillimi i vitit 2019, fokusi ynë kryesor ka qenë në nxjerrjen e THC & CBD duke përdorur nxjerrjen e alkoolit. Pas marrjes së lejes së nxjerrjes ne kemi hartuar koleksionin tonë të produkteve CBD dhe jemi në kërkim aktiv për partnerë të cilët  kanë nevojë për shërbimin tonë të nxjerrjes së produkteve me markën tuaj.

     Vizioni Dhe Misioni

  • Një kompani e suksesshme dhe e njohur për ekstraktet THC & CBD

  • Prodhimi i produkteve THC & CBD me markën tuaj

  • Furnizuesi i produkteve dhe shërbimeve me cilësi të lartë

gallery/img_3518
gallery/zanas
  • Sertifikatë  e Praktikës së Mirë Prodhuese (GMP)

  • ISO 9001:2015

  • Licencë për të prodhuar ekstrakte kanabisi për qëllime mjekësore me CBD (Cannabidiol) & THC (delta 9-tetrahydrocannabidiol)

  • Regjistrimi i produktit kufitar që përmban CBD për përdorim mjekësor