GALAPRO ®

Koleksion me Propolis

 • Forcon sistemin imunitar

 • Lehtëson simptomet e gripit dhe ftohjes

 • Zbut dhimbjet në fyt dhe gojë

•Propolisi është një substancë rrëshirore që përmban lloje të ndryshme rrëshirash, dylli, vajra esenciale, polen dhe komponime të tjera organike.

• Kjo substancë ka dëshmuar efekte imunostimuluese. Në këtë mënyrë, propolisi është vërtetuar se mbron trupin nga sulmet nga mikroorganizmat patogjenë dhe rrit imunitetin.

•Propolisi ka veprim antibakterial, antiviral, antifungal dhe anti-inflamator dhe antioksidues.

GALAPRO® SPRAY 50 ml

 

GALAPRO® DENTAL GEL FOR ADULTS 30 g

 

GALAPRO® DENTAL GEL FOR CHILDREN 30 g

 

GALAPRO® DROPS FOR CHILDREN 10 ml

GALAPRO® DROPS FOR ADULTS 10 ml

 

GALAPRO® LIP BALM 5 ml

 

GALAPRO® SOLUTION FOR INHALATION WITH PROPOLIS & GALAPRO INHALER
 

Shurupe për fëmijë dhe të rritur

Për lloje të ndryshme të kollitjes

Koll të thatë, joproduktiv, irritues dhe lloje të ndryshme të kollitjese

SLEZOGAL® SYRUP

100 ml

PRIMOGAL® SYRUP

100 ml

MEDOGAL® SYRUP

100 ml

SLEZOGAL® SHURUP 100 ml

 

PRIMOGAL® SHURUP 100 ml 

 

MEDOGAL® SHURUP 100 ml 

Jekogal® VAJRA

Vaji i peshkut është i pasur me vitaminat  A dhe D si dhe acide yndyrore të pangopura thelbësore

Vaji i peshkut JEKOGAL® rekomandohet si një shtesë dietike për fëmijë dhe të rritur: Me konsumim të pamjaftueshëm të vitaminave A dhe D me një dietë të rregullt, veçanërisht në dimër dhe pranverë, për shkak të rritjes së nevojave ditore në rritjen dhe zhvillimin e fëmijëve, rritjen e aktivitetit fizik, etj. për funksionimin optimal të aftësisë mbrojtëse të trupit

JEKOGAL® VAJ PESHKU pa aromë 100 ml

 

JEKOGAL® VAJ PESHKU me aromë limoni 100 ml

 

JEKOGAL® VAJ PESHKU me aromë luleshtrydhe 100 ml

 

JEKOGAL® VAJ PESHKU me aromë banane 100 ml

 

JEKOGAL® YNDYRA 25 g

HERPEGAL® ROL ON

Për të lehtësuar simptomet të shkakturara  nga herpesi

•I lehtëson simptomet e pakëndshme të shkaktuara nga infeksionet e Herpes simplex viruse infektive të lëkurës dhe mukozave

• Stimulon rigjenerimin e lëkurës dhe ndihmon në shërimin e plagëve

• E lehtëson skuqjen e qosheve të buzëve, zbut, hidraton buzët e thata dhe të plasaritura të shkaktuara nga herpesi (Herpes Simplex)

HEADGAL®

ROLL-ON 10 ml

 • Powerful natural product

 • Cointains Menthol which causes local skin sensations such as cooling or tingling, followed by pleasant feeling of tension relieve

 • No side effects compared to headache pills

 • Can be applied when necessary

 • Practical, easy to use & carry

BABYGAL®

Koleksioni i kujdesit për foshnjët dhe fëmijët

I pasuruar me ekstrakte natyrale të vajit kumak, vajit të bajameve dhe vaj ulliri, me një aromë të këndshme dhe të butë. Pa PARABENË dhe KONSERVIM

Babygal® Baby Bottom Cream

For everyday care and protection of children’s delicate skin. Prevents, soothes inflammation and rash caused by moisture and contact with nappies as well as other irritations caused by urine, feces and sweat. It is easily absorbed, hence moisturizing & nourishing the skin. Enriched with vitamin A & E, accelerates epithelization and does not contain synthetic emulsifiers, preservatives, parabens, antioxidants & artificial colourings. Made from natural ingredients. Contains hipoalergenic lanolin. It can be also used for care of dry and sensitive adult skin.

Packaging: 50 ml, 100 ml, 250 ml

BABYGAL® BABY BOTTOM CREAM 50 ml

 

BABYGAL® BABY BOTTOM CREAM 100 ml

 

BABYGAL® BABY BOTTOM CREAM 250 ml

 

BABYGAL® BABY POWDER 90 g

Sensilis® Lip Care

Lip Care balm & Lip Care butter

Sensilis® lip care collection is enriched with natural coconut, castor, almond and olive oil which provide everyday care & lip protection.

 • Provide extra care & protection during every season

 • For both male & female lips of all generations

 • UVB filter protects your lips from the harmful sun effects, preventing premature aging

 • With soft and rich texture

 • Specially formulated for very dry & sensitive lips

 • Easy & practical for use

SENSILIS® LIP CARE BALM WINTER FRESH MENTHOL 5 ml

 

SENSILIS® LIP CARE BALM SUMMER CARE SPF 15 COCONUT 5 ml

 

SENSILIS® LIP CARE BALM FRUITY SHINE CHERRY 5 ml

 

SENSILIS® LIP CARE BALM FRUITY SHINE STRAWBERRY 5 ml

 

SENSILIS® LIP CARE BALM INTENSIVE CARE VANILLA & PEACH 5 ml

SENSILIS® LIP CARE BUTTER WINTER FRESH MENTHOL 7 ml

 

SENSILIS® LIP CARE BUTTER SUMMER CARE SPF 15 COCONUT 7 ml

 

SENSILIS® LIP CARE BUTTER FRUITY SHINE CHERRY 7 ml

 

SENSILIS® LIP CARE BUTTER FRUITY SHINE STRAWBERRY 7 ml

 

SENSILIS® LIP CARE BUTTER INTENSIVE CARE VANILLA AND PEACH 7 ml

SENSILIS®

Koleksioni për kujdesin e  këmbëve

Mbani këmbët tuaja të shëndetshme dhe të ushqyera gjatë tërë ditës

SENSILIS® MAM CARE OINTMENT FOR CARE OF CRACKED NIPPLES OF BREAST FEEDING MOTHERS 25 ml

 

SENSILIS® MAM CARE PURE LANOLIN 25 ml

 

SENSILIS® MAM CARE SKIN FIRMING CELLULITE & STRETCH MARK 100 ml
 

Sensilis® FOOT CARE Petaderm vaj për përafërt, lëkurë të trashë e ndjek këmba-këmbës 100 ml

 

Sensilis® FOOT CARE Pudër kundër djersitjes këmbëve dhe shputave 90 g

 

Sensilis® FOOT CARE Saleks kolodium për mënjanimin e lungave dhe syve të

ujkut dhe lythave 10 ml

 

Sensilis® FOOT CARE Saleks flaster (pëlhurë me materie ngjitëse) për mënjanimin e lungave dhe syve të ujkut

SENSILIS® FOOT CARE PETADERM OINTMENT FOR ROUGH, THICK FEET SKIN 100 ml

 

SENSILIS® FOOT CARE ANTIPERSPIRANT POWDER 90 g

 

SENSILIS® FOOT CARE SALEKS COLLODION FOR CALLUSES, CORNS & WARTS REMOVAL 10 ml

 

SENSILIS® FOOT CARE SALEKS PLASTERS FOR CALLUSES & CORNS REMOVAL 3 psc.

 

 

Sensilis® Nail Care Kujdesi për thonjtë pa aceton 100ml


       

Sensilis® Nail Care klasik 100ml

 

 

Sensilis® Nail Care 3 në 1 100ml

 

 

Sensilis® Nail Care me vaj

100ml

 

Sensilis® Nail Care Kujdesi për thonjtë pa forcim 100ml

 

 

Sensilis® Krem për duar 100ml

SENSILIS®  NAIL CARE ACETONE FREE POLISH REMOVER 100 ml

-For artificial & sensitive nails
 

SENSILIS®  NAIL CARE CLASSIC NAIL POLISH REMOVER 100 ml

-For all nail types
-With Vitamin E & Lavender Oil to condition nails and cuticles

 

SENSILIS®  NAIL CARE 3 in 1 POLISH REMOVER 100 ml

-Moisturizes, nourishes and cleans nails

 

SENSILIS®  NAIL CARE OILY POLISH REMOVER 100 ml

-Protects the nails from drying and splitting

 

SENSILIS®  NAIL CARE STRENGHTENING POLISH REMOVER 100 ml

 

SENSILIS® HAND CARE Nourishing Hand Cream 100 ml
 

Sensilis® Oils

They don't just smell good. They have the ability to make you feel really good, too. You could actually just pick any one of these and start to incorporate it into your life in multiple ways.

SENSILIS® CARROT OIL 50 ml

SENSILIS® MARIGOLD OIL 50 ml

SENSILIS® TEA TREE OIL 30 ml

SENSILIS® COCONUT OIL 50 ml

SENSILIS® BURDOCK OIL 50 ml

SENSILIS® WALNUT OIL 50 ml

SENSILIS® CASTOR OIL 50 ml

SENSILIS® ALMOND OIL 50 ml

SENSILIS® ST.JOHN'S WORTH OIL 50 ml

SENSILIS® OLIVE OIL 50 ml

SENSILIS® IMMORTELLE OIL 30 ml

SENSILIS® LAVENDER 

OIL 30 ml

SILK® 

Hair Removal & Hair Care Collection

Solarus®

Koleksion për mbrojtje nga dielli
Koleksion I cili ofron një mbrojtje të lartë dhe efikase, duke ju dhënë kënaqësi në diell dhe një ten më të bukur dhe më të shëndetshme.


• Produkte hidratuese mjaft të efektshme

• Me Vitamina A dhe E - antioksidantë të fuqishëm që neutralizojnë radikalet e lira dhe parandalojnë plakjen e parakohshme. Me X-karoten që mundëson errësim të shpejtë dhe efikas
• Filtrat shumë efikas ofrojnë mbrojtje maksimale ndaj rrezeve të dëmshme UVA dhe UVB.

• Produkt lehtësisht absorbues dhe i papërshkueshëm nga uji që nuk lë shenja të
yndyrshme dhe nuk bllokon poret që lejojnë lëkurën të marrë frymë.

SILK® HAIR REMOVAL CREAM 100 ml

SILK® ROLL-ON NATURAL WAX 140 ml

SILK® PANTHENOL SPRAY

120 ml

SILK® PANTHENOL SOLUTION 100 ml

SOLARUS ® Krem për rrezitje për të rriturit 100 ml


SOLARUS® Qumësht për rrezitje SPF 30 200ml kokosi

 

SOLARUS® qumësht për rrezitje 200ml kokosi

CITROGALA® GEL 100 ml

CITROGALA® STICK 40 ml

CITROGALA® SPRAY 120 ml

 • Guaranteed protection for children and adults from mosquitoes, hornets, ticks and other insects

 • Protection lasts for up to 6 hours

 • Does not contain petrochemicals, preservatives and other toxins

 • Efficient and safe protection from mosquitos and other insects to all uncovered parts of the body

 • With pleasant and refreshing scent

 • Suitable for both children from 1 year of age and adults and all types of skin

 • Easy and practical to use

SOLARUS® KIDS krem për rrezitje për fëmijë 100 ml

 

SOLARUS® KIDS qumësht për rrezitje SPF 50 200 ml

 

SOLARUS® KIDS pas qumështit të diellit 150 ml

SOLARUS® SUNBURN PROTECTION CREAM SPF 50/100 ml 

SOLARUS® SUNBURN PROTECTION MILK SPF 30/200 ml

SOLARUS® AFTERSUN MILK 200 ml

 • Efficient hydrating formula provides moisture to help your skin maintain 100% hydration

 • With vitamin A and E - powerful antioxidants that neutralize free radicals, preventing premature skin aging & making the skin soft & smooth

 • With ß-carotene which provides rapid & efficient skin darkening

 • Highly effective filters provide maximum protection from harmful UVA & UVB rays

 • Easily absorbable waterproof

 • Formulation leaves no greasy traces & does’t block pores, allowing the skin to breathe

SOLARUS® KIDS

Sunburn Protection Collection for Kids

 • Formula developed to protect both babies & children delicate skin

 • The combination with mineral reflective filters provides high UVA&UVB protection

 • Enriched with mineral filters, Aloe Vera, Marigold Oil&Vitemin E

 • Water resistant

 • Forms a protective layer of mineral filters on skin surface which reflects UVA & UVB sun rays, preventing them to reach the skin

 • Carefully selected natural oils are combined to enhance mineral filter action, by enabling their equal distribution hence establishing even skin protection

 • Contains Marigold & Chamomile oil, D-panthenol & Vitamin E, which calms irritation & inflammation caused by sun, improves skin’s epithelization, moisturize & softness, soothing redness & provides skin protection throughout the day

 • Contains Aloe Vera for fast cooling & calming effect reducing heating of the skin caused by sun

 • Creates water-resistant layer on the skin which provides protection in water

 • Safe for gentle & sensitive skin for both babies & children

SOLARUS KIDS ® SUNBURN PROTECTION CREAM SPF 50/100 ml 

SOLARUS KIDS® SUNBURN PROTECTION MILK SPF 50/200 ml 

SOLARUS KIDS® AFTERSUN MILK 150 ml