CANABIGAL®  CBD MJALTË 1000MG/100 ML

 

 • Mund ta shtoni në pijen tuaj ose në ushqimin të lehtë
 • Ideal është për zëvendësimin e ëmbëlsuesit, pra sheqerit
 • Përfitimet shëndetësore të mjaltit janë njohur prej shekujsh dhe vepron si një shoqërues i shkëlqyeshëm i CBD për rezultate më të mira
 • Ndihmon në gjendje të ndryshme, të tilla si ankthi, stresi, përqendrimi më i mirë, gjumi më i mirë, anti-inflamator

CANABIGAL® PASTILE TË BUTA XHELATINI ME CBD 900 MG CBD/30 PASTILE; 150 MG CBD/5 PASTILE

 

 • Efektet pozitive kur përdorni CBD manifestohen gjithashtu në:
 • Gjendje stresit, ankthit, nervozës, depresionit, spazmave të muskujve; ekuilibrit të florës së zorrëve
 • Përdoret kundër nauze dhe vjella, veçanërisht gjatë kimioterapisë ose terapisë me rrezatim për sëmundjet malinje, ndihmon në ruajtjen e
 • Lehtëson dhimbjen me origjinë të ndryshme, për shkak të veprimit të saj anti-inflamator

CANABIGAL® ÇAMÇAKËZ MJEKESOR ME CBD 100 MG/10 БР; 200 MG/20 БР

 

 • Efektet pozitive kur përdorni CBD manifestohen gjithashtu në:
 • Gjendje stresit, ankthit, nervozës, depresionit, spazmave të muskujve;
 • Përdoret kundër nauze dhe vjella, veçanërisht gjatë kimioterapisë ose terapisë me rrezatim për sëmundjet malinje, ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit të florës së zorrëve
 • Lehtëson dhimbjen me origjinë të ndryshme, për shkak të veprimit të saj anti-inflamator

CANABIGAL® 10% CBD VAJI 10 ML

 

 • Efektet pozitive me përdorimin e CANABIGAL® 10% CBD vajit shfaqen edhe në:
 • Kushtet e stresit, ankthi, nervozizmi, depresioni, spazma e muskujve
 • Përdoret kundër përzierjes dhe vjelljes, sidomos gjatë hemo ose radioterapisë në sëmundjet malinje, ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit të florës intestinale
 • Ndihmon kushtet e dhimbjes së origjinave të ndryshme, për shkak të efektit të saj anti-inflamator

CANABIGAL® 5% CBD SPREJ VAJI 10 ML

 

 • Kushtet e stresit, ankthi, nervozizmi, depresioni, spazma e muskujve
 • Përdoret kundër përzierjes dhe vjelljes, sidomos gjatë hemo ose radioterapisë në sëmundjet malinje, ndihmon në ruajtjen e ekuilibrit të florës intestinale
 • Ndihmon kushtet e dhimbjes së origjinave të ndryshme, për shkak të efektit të saj anti-inflamator