gallery/canabigal web final

Фармацевтска и Козметичка 

Производствена Компанија

ние обезбедуваме широк спектара на услуги од екстракција на cbd & thc масло од растителен материјал од растението канабис до прилагодување на вашиот производ од избор спремен за полица

 

нашата мисија е да се обезбеди најдоброто решение кое одговара на вашиот пазар & потрошувачи

 

со нашето речиси 30 годишно искуство, ние можеме да ги развиеме, произведеме и пакуваме вашите производи под ваш бренд во различни ДОЗАЖНИ форми

 

    ДИЕТЕТСКИ  

 СУПЛЕМЕНТИ

 • МАСЛА 

 • СПРЕЕВИ

 • СИРУПИ 

 • КАПСУЛИ

 • ГУМЕНИ БОНБОНИ

  КОЗМЕТИЧКИ   ПРОИЗВОДИ

 • КРЕМИ

 • МАСТИ

 • ГЕЛОВИ

 • ЛОСИОНИ

 • БАЛСАМИ ЗА УСНИ

 • ШАМПОНИ 

 • КУПКИ

 • МАСЛА

ВАШИОТ ДОСТАВУВАЧ НА

УСЛУГИ ЗА ЕКСТРАКЦИЈА  

gallery/955f58374db7c40f8c8b63acc031d338

ВАШИОТ ДОСТАВУВАЧ НА 

ПРОДУКТИ ПОД ВАШ БРЕНД

Конзистентен квалитет

Основата на големиот број на продукти од канабис започнува квалитетното масло од канабис. Во Галафарм, ние ја искористуваме алкохолната екстракција масло од канабис со висока чистота. Ние ги произведуваме соодветните типови на масло кои одговараат на вашите потреби за развој на производи. Од кертриџи за инхалатори, до специјални топикални формулации, додатоци и тинктури, во кои нашето масло може да биде основата за високо квалитетни производи од канабис. Маслата се тестираат за квалитет за да одговараат на бараните стандарди. 

Нашето масло се продава на кило и се дитрибуира во лабораториски градуирано стакло. 

производство & пакување на високо квалитетни производи од канабис

медицински    производи

 • МАСЛО 

 • СПРЕЕВИ

 • СИРУПИ 

 • КРЕМОВИ

 • ГЕЛОВИ

 • АМПУЛИ

 • КАПСУЛИ

 • МАСТИ

 • СУПОЗИТОРИИ

Состав: CBD екстракт од коноп (Канабидиол 

екстрахиран од растението 

Cannabis), масло од семе од коноп до 10 ml, вкус на нане.

 

Пакување:

КАНАБИГАЛ® 15 % CBD СПРЕЈ

 1500 mg CBD/10 ml: темно стаклено шише од 10 ml,со спреј пумпа.

Состав:CBD екстракт од коноп (канабидиол екстрахиран од растението канабис), масо од семки од коноп до 10мл, вкус на нане.

 

Пакување: 

КАНАБИГАЛ® 10 % CBD МАСЛО 1000 mg на CBD/10 ml:темно стаклено шише со капалка.

КАНАБИГАЛ® 10 % CBD МАСЛО

(1000 mg CBD/10 ml)

КАНАБИГАЛ® МАСТ
(125 mg CBD/50 g)

КАНАБИГАЛ® СИРУП
(1000 mg CBD/100 g)

KАНАБИГАЛ® СУПОЗИТОРИИ
50 mg CBD/ 1 СУПОЗИТОРИЈА

Состав:

- CBD екстракт од коноп
(Канабидиол екстрахиран од растението Cannabis)
- 50 mg CBD/ 1 вагиторија
- Хидрогенирани Коко Глицериди
Пакување: 5 супозитории

КАНАБИГАЛ® ВАГИТОРИИ
50 mg CBD/ 1 ВАГИТОРИЈА

gallery/3
gallery/oil bez outglow
gallery/5
gallery/sprej bez outglow
gallery/4
gallery/6

CBD

      Детали 

 • % Процент на вкупно CBD или THC зависно од барањата на формулацијата

 • Најдобра примена наоѓа кај инхалатори,топикална примена, додатоци, пијалоци, капсули и тинктури

 • Продажба на кило

 • Маслените екстракти од канабис кои се користат во КАНАБИГАЛ®  производите се добиваат со одгледување на Cannabis Sativa L. со сертифицирано одсуство на пестициди и хербициди.

 • Содржи канабиноиди, примарно CBD(Канабидиол), CBN (Канабинол),  CBG (Канабигерол) и нивните карбоксилни компоненти,  терпени, омега масни киселини (омега-3, омега-6, омега-9),флавоноиди, фитостероли, амино киселини, гликозиди, витамини(A, B1, B2, B6, C,       D, E, F).

 • Дали конопот може да лекува?  CBD маслата и другите продукти со CBD не се наменети за лекување на одредена болест. Терапевтскиот механизам на дејство на канабиноидите не е целосно истражен. Но исто така се знае дека тие дејствуваат преку човечкиот ендоканабиноиден систем кој се состои од ендоканабиноиди, канабиноидни рецептори  и ендоканабиноиден метаболизам.

 • Дали е безбедно да се користат  КАНАБИГАЛ®  производите ?Употребата на  Канабигал®  производите со CBD масло е целосно безбедна. Канабигал производите не содржат THC и немаат никакви  психоактивни ефекти.

Состав: CBD екстракт од конoп (Канабидиол екстрахиран од растението Cannabis) 125 mg CBD/

50 g маст, пчелин восок, вазелин, Cocos Nucifera (кокос) масло, Течен парафин, Токоферил Ацетат.
Пакување: Туба без воздух полнета до 50 g маст.

Состав:
- 4 g (4000 mg) природен екстракт на CBD од масло од коноп кое обезбедува 1000 mg CBD (Канабидиол екстрахиран од растението Cannabis Sativa L.);
- 1 g сув екстракт од млечен трн (Silybum marianum L. Gaertn., плод) (20-70:1);
- 5 g масло од црно семе (Nigella Sativa L. семе);
- Ексципиенти: мед, пропилен гликол, вкус на нане.

Пакување: Темно стаклено шише од 100 ml.

Состав:
- CBD екстракт од коноп (Канабидиол екстрахиран од растението Cannabis)
- 50 mg CBD/ 1 вагиторија
- Хидрогенирани Коко Глицериди
Пакување: 5 вагинални супозитории (вагитории)

THC

КАНАБИГАЛ® 15 % CBD СПРЕЈ
(1500 mg CBD/10 ml)