gallery/canabigal web final

Фармацевтска и Козметичка 

Производствена Компанија

gallery/img_3518
  • Сертификат за Добра Производствена Пракса (GMP) 

  • ISO 9001:2015

  • Лиценца за производство екстракти од канабис за медицински цели со CBD (Cannabidiol) & THC (delta 9-tetrahydrocannabidiol) 

  • Регистрација на граничен производ кој содржи CBD за медицинска употреба 

Галафарм е приватна производствена компанија, чија главна дејност е производство на козметички, диететски, хербални и ОТЦ производи. Со своето 30 годишно искуство ние дизајнираме, развиваме, произведуваме и пакуваме целосен спектар на течни и полу-течни формулации. Нашиот производен погон е на три нивоа со површина од 2500 m², дизајнирана, изградена и опремена во согласност со барањата за добра производствена пракса(GMP). Ние сме опремени со автоматска и полу-автоматска опрема за производство и пакување на течности, полу-цврсти, цврсти форми и лабораторија за контрола на квалитет. Производствените бели соби се со класа 100 000 честички на m, што ги прави идеални за развој, производство и контрола на фармацевтски и козметички производи. Воздухот е филтриран преку единици за ракување со воздух(AHU) со терминални високо ефикасни филтри за воздушни честички(HEPA), не само на влезот, но исто така и на излезот кон надворешната околина, со што се потврдува посветеноста на Галафарм кон заштита на околината. Производствените операции се одвиваат во чисти простории со автоматско регулирање на  температура, влажност и зголемен притисок со минимум 20 циклуси на изменување на воздухот за еден час. Од почетокот на 2019 нашиот главен фокус е екстракција на THC&CBD со помош на алкохолна  екстракција.По добивањето на дозволата за екстракција на CBD масло ја дизајниравме нашата CBD колекција на продукти и активно бараме на партнери на кои им се потребни нашите услуги за екстракција продукти со ваш бренд. 

gallery/zanas

        Наша Мисија

  • Да постанеме успешна и препознатлива компанија за CBD & THC екстракција

  • Производство на производи кои содржат CBD & THC под ваш бренд

  • Доставувач на високо квалитетни производи & услуги