Фармацевтска и Козметичка 

Производствена Компанија

CANABIGAL® CBD мед 1000mg/100 ml

 

 • Може да го додадете во вашиот пијалак или  ужина 
 • Одличен е за замена на засладувач, односно шеќер
 • Здравстевните придобивки на медот се познати со векови, и делува како одличен придружник на CBD за подобри резултати
 • Помага при различни состојби, како анксиозност, стрес, подобар фокус, подобар сон

 

CANABIGAL® МЕДИЦИНСКИ ГУМИ ЗА ЏВАКАЊЕ СО CBD          100 mg/10 бр; 200 mg/20 бр

 

 • Позитивни ефекти при употреба на CBD се манифестираат при состојби на стрес, анксиозност, нервоза, депресија, мускулни спазми
 • Се користи против гадење и повраќање, посебно за време на хемо или зрачна терапија кај малигните заболувања
 • Ублажува состојби на болка од различно потекло, заради неговото противвоспалително дејство

CANABIGAL® 10 % CBD МАСЛО 10 ml

 

 • Позитивни ефекти при употреба на  CANABIGAL® 10 % CBD маслото од коноп се манифестираат и при:
 • Состојби на стрес, анксиозност, нервоза, депресија, мускулни спазми
 • Се користи против гадење и повраќање, посебно за време на хемо или зрачна терапија кај малигните заболувања, помага во одржување на балансот на цревната флора
 • Ублажува состојби на болка од различно потекло, заради неговото противвоспалително дејство

CANABIGAL® МЕКИ ПАСТИЛИ СО CBD 900 mg  CBD/30  пастили; 150 mg CBD/5 пастили

 

 • Позитивни ефекти при употреба на CBD се манифестираат при состојби на стрес, анксиозност, нервоза, депресија, мускулни спазми
 • Се користи против гадење и повраќање, посебно за време на хемо или зрачна терапија кај малигните заболувања, помага во одржување на балансот на цревната флора
 • Ублажува состојби на болка од различно потекло, заради неговото противвоспалително дејство

CANABIGAL® 15 % CBD СПРЕЈ МАСЛО 10 ml

 

 • Позитивни ефекти при употреба на  CANABIGAL® 10 % CBD маслото од коноп се манифестираат и при:
 • Состојби на стрес, анксиозност, нервоза, депресија, мускулни спазми
 • Се користи против гадење и повраќање, посебно за време на хемо или зрачна терапија кај малигните заболувања, помага во одржување на балансот на цревната флора
 • Ублажува состојби на болка од различно потекло, заради неговото противвоспалително дејство