Фармацевтска и Козметичка 

Производствена Компанија

CANABIGAL® 10 % CBD МАСЛО 10 ml

 

 • Позитивни ефекти при употреба на  CANABIGAL® 10 % CBD маслото од коноп се манифестираат и при:
 • Состојби на стрес, анксиозност, нервоза, депресија, мускулни спазми
 • Се користи против гадење и повраќање, посебно за време на хемо или зрачна терапија кај малигните заболувања, помага во одржување на балансот на цревната флора
 • Ублажува состојби на болка од различно потекло, заради неговото противвоспалително дејство

        CANABIGAL® HONEY 1000     

        mg CBD /100 ml

 

 • Provides immune-modulating effect (it can improve the functioning of the immune system) 

 • Helps in maintaining functions of systems and overall improvement of body's health

 

CANABIGAL® 15 % CBD СПРЕЈ МАСЛО 10 ml

 

 • Позитивни ефекти при употреба на  CANABIGAL® 10 % CBD маслото од коноп се манифестираат и при:
 • Состојби на стрес, анксиозност, нервоза, депресија, мускулни спазми
 • Се користи против гадење и повраќање, посебно за време на хемо или зрачна терапија кај малигните заболувања, помага во одржување на балансот на цревната флора
 • Ублажува состојби на болка од различно потекло, заради неговото противвоспалително дејство

CANABIGAL® пастили со CBD и екстракт од прополис 100 mg CBD/10 бр

 

 • Содржат арома на ментол и даваат пријатно чувство на свежина во грлото и го олеснуваат чувството на болка и засипнатост.

        Се препорачуваат кај:

 • Настинка
 • Болка во грлото и засипнатост
 • Воспаление на непцата
 • Непријатен здив

CANABIGAL® медицински гуми за џвакање со CBD и екстракт од прополис/10 бр.

 

 • Даваат пријатно чувство на свежина во грлото и го олеснуваат чувството на болка и засипнатост.

        Се препорачуваат кај:

 • Настинка
 • Болка во грлото и засипнатост
 • Воспаление на непцата
 • Непријатен здив

CANABIGAL® МЕКИ ПАСТИЛИ 900 mg CBD/30  пастили; 150 mg CBD/5 бр.

CANABIGAL® МЕКИ ПАСТИЛИ 150 mg CBD/5 бр.

 

 • Позитивни ефекти при употреба на CBD се манифестираат при состојби на стрес, анксиозност, нервоза, депресија, мускулни спазми
 • Се користи против гадење и повраќање, посебно за време на хемо или зрачна терапија кај малигните заболувања, помага во одржување на балансот на цревната флора
 • Ублажува состојби на болка од различно потекло, заради неговото противвоспалително дејство

CANABIGAL® МЕДИЦИНСКИ ГУМИ ЗА ЏВАКАЊЕ 100 mg CBD/10 бр.

CANABIGAL® МЕДИЦИНСКИ ГУМИ ЗА ЏВАКАЊЕ СО 200 mg CBD /20 бр.

 

 • Позитивни ефекти при употреба на CBD се манифестираат при состојби на стрес, анксиозност, нервоза, депресија, мускулни спазми
 • Се користи против гадење и повраќање, посебно за време на хемо или зрачна терапија кај малигните заболувања
 • Ублажува состојби на болка од различно потекло, заради неговото противвоспалително дејство

CANABIGAL® меки пастили со CBD, мед и екстракт од прополис/30 бр.

 

 • Претставуваат комбинација од природен прочистен CBD добиен со екстракција од растението коноп (Cannabis Sativa L.), мед и стандардизиран екстракт од прополис.

        Се препорачуваат кај:

 • Настинка
 • Болка во грлото и засипнатост
 • Воспаление на непцата
 • Ослабнат имунитет
   

CANABIGAL® медицински гуми за џвакање со CBD, магнезиум, цинк и екстракт од Tribulus terrestris 150 mg CBD/10 бр

 

Мaгнезиумот придонесува за нормална
функција на нервниот систем, нормална мускулна функција, намалување на заморот и на исцрпеноста, нормален електролитен баланс, нормална синтеза на протеини и за нормална психолошка функција. 

Цинкот ја стимулира активноста на неколку ензими и затоа е вклучен во нормалниот раст на клетките и синтезата на протеини, плодноста и репродукцијата, нормално ниво на тестостерон, здрав имунитет.

Придонесува да се одржи квалитетот на ноктите, косата и кожата. Tribulus terrestris е традиционална билка која го поддржува растот и обновувањето на мускулите, ја зголемува силата и ја зголемува физичката издржливост. 

CANABIGAL® меки пастили со CBD, магнезиум и цинк 900 mg CBD/30 бр

 

Мaгнезиумот придонесува за нормална
функција на нервниот систем, нормална мускулна функција, намалување на заморот и на исцрпеноста, нормален електролитен баланс, нормална синтеза на протеини и за нормална психолошка функција. 

Цинкот ја стимулира активноста на неколку ензими и затоа е вклучен во нормалниот раст на клетките и синтезата на протеини, плодноста и репродукцијата, нормално ниво на тестостерон, здрав имунитет.

Придонесува да се одржи квалитетот на ноктите, косата и кожата. 

CBD VAPE VANILLA

CBD VAPE VANILLA

CBD VAPE MINT