SENSILIS® масла

masla

 

     
Sensilis® Невеново масло
- Ефикасно за сите типови на кожа
- Содржи биофлавоноиди кои имаат заштитна функција и спречуваат предвремено стареење на кожата
- Ја поддржува способноста за обновување на кожата и ја подобрува нејзината прокрвеност
- Ја хидратира кожата, ја омекнува и ги отстранува мртвите клетки, давајќи и на кожата здрав и мазен изглед
- Се употребува за нега на сува, испукана и затегната кожа, посебно на рацете и стапалата
- Може да се користи и против проблеми со кожата, како и за црвена и чувствителна кожа (од временски услови)
Пакување: 50 ml
AAAAA
Sensilis® Чичково масло
- Наменето за нега на сите типови на коса
- Чичковото масло го смирува надразнетиот скалп,
помага при отстранување на перутот, ја негува
оштетената коса, го јакне коренот и на косата и
дава сјај, волумен и виталност. Со масажа на скалпот
со чичково масло се подобрува прокрвеноста на кожата и исхраната на коренот на косата, што поволно влијае на природниот раст на косата.
Пакување: 50 ml
Sensilis® Маслиново масло
-Ја штити кожата од дејството на сончевите зраци
и од предвремено стареење
- Ја хидратира и омекнува кожата, па се препорачува за сува, рапава и испукана кожа, посебно на петите, лактите и рацете
- Го храни и јакне коренот на косата со што поволно влијае на нејзиниот раст, го смирува надразнетиот скалп, ја хидратира и негува сувата и оштетена коса
- Ги омекнува кутикулите на ноктите и ги храни, негува и јакне ноктите
Пакување: 50 ml
 
Sensilis® Бадемово масло
- Се препорачува за нега на сите типови на кожа. Особено се препорачува за нега на сува и осетлива кожа
- Ја хидратира, храни и штити кожата со што го забавува нејзиното стареење и ја одржува мека и мазна
- Ја смирува надразнетата кожа
- Го храни коренот на косата, спречува настанување на испукани врвови, ја хидратира и јакне косата, со што таа станува мека, сјајна и со поголем волумен
Пакување: 50ml
Sensilis®Ореово масло
- Се употребува за нега на сува, зрела и истенчена кожа
- Ја негува сувата и оштетена коса
- Ја штити косата, помага при нејзиното обновување и и дава сјај
- Го јакне влакното и ја прави косата поотпорна на секојдневни механички оштетувања
- Особено е погодно за потемни нијанси на косата
Пакување: 50 ml
  
Sensilis® Кантарионово масло
- Ги штити и негува сувите места на кожата
- Ја поддржува способноста за обновување на кожата
- Се користи при заштита од стрии, ги намалува последиците од предвремено стареење на кожата
- Масажата со кантарионово масло ги опушта затегнатите мускули и ја подобрува прокрвеноста на кожата
- Ја смирува кожата после предолго изложување на сонце
Пакување: 50 ml
 
Sensilis®Рицинусово масло                                                             
- Ја чисти и смирува кожата, а поради високиот                             
удел на витамин Е помага и кај проблеми со кожата
- Поради исклучителните хидратантни особини,
се препорачува за нега на сува кожа и коса
- Со редовна примена го поттикнува растот
на ноктите и косата, помага при перут, го јакне
влакното и ја прави косата поотпорна на
секојдневни механички оштетувања
- За отстранување на шминка може да
се користи чисто или во комбинација
со Гала маслиново масло
Пакување: 50 ml
аааааа
Sensilis®Кокосово масло     
- Јa штити кожата од штетните сончеви зраци и ја
смирува после долготрајно изложување на сонце.
- Се препорачува за нега на сува и осетлива кожа.
- Ја хидратира, храни и штити кожата со што го
забавува нејзиното стареење и ја одржува мека и мазна.
- Кокосовото масло го смирува надразнетиот скалп, помага
при отстранување на перутот, ја негува оштетената коса,
го јакне коренот и на косата и дава сјај, волумен и виталност.
- Со масажа на скалпот со кокосово масло се подобрува
прокрвеноста на кожата и исхраната на коренот на косата,
што поволно влијае на природниот раст на косата.
Пакување: 50 ml
Sensilis®Масло од Морков                                                           
(Екстракт од корен на морков во маслиново масло)
-Природен извор на бета каротен и витамин Е
-Ја хидратира, храни и штити кожата
од штетните сончеви зраци
-Се препорачува за нега на сите типови
на кожа особено за сува, рапава, испукана
и зрела кожа склона кон појава на брчки
-Jа хидратира и јакне косата, со што таа
станува мека, сјајна и со поголем волумен
Пакување: 50 ml
 
 
Sensilis®Масло од Чајно дрво                                                    
(мешавина со маслиново масло)
-Го смирува надразнетиот скалп, помага при
отстранување на перутот, го јакне коренот на
косата.
-Поради своите благи антисептични
и антибактериски својства маслото од чајно дрво
се користи и при проблеми со кожата како акни,
црвена и чувствителна кожа
-Маслото од чајно дрво помага при отстранување
на непријатните тегоби предизвикани од габично
заболување
Пакување: 30 ml

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses

Please install plugin JVCounter!

Веб дизајн | Веб Хостинг | www.elco.eu.mk Elco Macedonia