LOGO

  Lajmet e fundit  |   Harta e faqes   |   Kontakti   |   Hyrje

mk eng alb srb

 

 ЈEKOGAL®  koleksion me vaj peshku OMEGA-3 ESSENTIAL VAJI PREJ LOSËS

Untitled-1

JEKOGAL® vaji peshkut rekomandohet si shtojcë në ushqimin e fëmijëve dhe të rriturve gjatë mungesës së marrjes së vitaminave A dhe D me ushqimin e rregullt, veçanarisht në periudhën e dimrit dhe verës, për shkak të rritjes së kërkesaveditore në rritjen dhe zhvillimin e fëmijëve, gjatë shtimit të aktivitetit fizik, për zmadhimin e aftësisë mbrojtëse të organizmit. Masat vëmendjes dhe paralajmërimit: Produkti është i destinuar si shtesë ushqimore dhe nuk duhet të përdoret si zëvendësim i llojeve të ndryshme të ushqimit. Përdorimi i JEKOGAL® vajit të peshkut në dozat e rekumanduara nuk jepë efekte te padëshiruara dhe nuk çon në dozim të tepërt. Vaji i peshkut është kontraindikuar tek hipervitaminoza A dhe D, hiperkalcemia dhe tek ndjeshmëria të vitaminave A ose D ose përbërës tjetër të prodhimet. Përdorimi i njëkohëshëm me preparate të tjera që përmbajnë vitamina A dhe D ose kalcium nuk rekumandohet për shkakë të rezikut potencial të ndikimit aditiv.
JEKOGAL® Vaj peshku
Shtesë ushqimi
Aromë banane/ dredhëze/ limoni/ pa aromë
Vaji i peshkut është i pasur me vitamina A dhe D si dhe me acide esenciale yndyrore jo të ngopura. Këto përbërje aktive marin pjesë në metabolizmin e përgjithëshëm të organizmit dhe janë të nevojshme për ritjen dhe zhvillimin e rregultë, përforcimi normal të skeletit dhe zhvillim të dhëmbëve, zmadhim të imunitetit nga infeksjonet, funkcionim normal të shikimit.
Paketim: 100, 250, 500, 1000 ml
 

aaaa

JEKOGAL® kremë:

Vaji i peshkut është i pasur me vitaminën A, e cila është e nevojshme për formimin e drejtë të indeve epitelike dhe mbajtjen e integritetit të tyre, vitamina D dhe acidet yndyrore esenciale. I përshpejton proçeset e regjenerimit të lëkurës së irituar dhe të lëkurës së dëmtuar nga të ngrohtit dhe nga shkaqet kimike. JEKOGAL® krema përdoretë për lehtësimin dhe përshpejtimin e epitelizimit dhe për mbajtjen e lëkurës. Rekomandohet për: djegje, ragade, kur lëkura është e skuqur, e shkaktuar nga fërkimi ose djersitja e madhe, lëkurë e irituar tek fëmijët e vegjël në vendet që ka kontakt me pampersat, për mbajtjen e lëkurës së ndjeshme të fëmijëve të vegjël, për mbajtjen e lëkurës së thata, me zbokth dhe lëkurës së çarë, për mbrojtjen e lëkurës nga ndikimet e dëmshme dhe pas qëndrimit në diell.
Paketim:25 g
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 OMEGA-3 ESSENTIAL VAJI PREJ LOSËS

Omega-3 Essential vaji prej losës është burim natyror të Оmegës 3 acide yndyrshëm esenciale, në veçanti të acidit Еikosapentaen (AEP) dhe acidit Dokosaheksanid (ADH). Ato janë pjesë përbëres të menbranave qelizore dhe si të tilla e kanë rolin vital në rujtjen e shëndetit të përgjithshëm.
Hulumtimet e shumta më vonshëm kanë dëshmuar se acide yndyrshme pangopur, veçantërish AEP dhe ADH, mund ta zvogëlojnë sasinë e treglicerideve dhe holesterolit në gjakun, ta pengojnë agregimit të tombëcitëve dhe krijimin e trombozës në gjakun, ta zmadhojnë cirkulimin e gjakut dhe me atë të zvogëlohen atake të zemrës, ifarrktet e zemrës, tronditjëne trurit dhe komplikime të ndryshme të arterosklerozën.
Omega-3 Essential vaji prej losës rekomandohet si shtesë në ushqimin më parë te sëmundje të zemrit dhe qëllizat gjaqe, te sasia ezmadhuar të tregliceridave dhe kolesteroli igjakut, te arteroskleroza dhe shtupja e zmadhuar të gjakut, për mirëmbajtjen e shëndetin e mirë dhe zvogëlimin e rrezikut për sëmundje kardiovaskulare.
Paketim: 100 ml

 

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses


Веб дизајн | Веб Хостинг | www.elco.eu.mk Elco Macedonia