LOGO

  Lajmet e fundit  |   Harta e faqes   |   Kontakti   |   Hyrje

mk eng alb srb

 Vagitorë dhe Supozitorë

 

   
kantarion

HIPEROGAL®  KANTARIONI BALSAMI  VAGITORË

HIPEROGAL® KANTARIONI vagitorë kanë veprim antimikrob,

kundër inflamacionit dhe e përshpejtojnë epitelizimin e mukozës 

së dëmtuar.

HIPEROGAL® KANTARIONI  vagitorët rekomandohen për lehtësim

të simptomave gjatë proceseve të inflamacionit të mukozës së vagjinës,

të shoqëruara me zmadhim të sekrecionit vagjinal, gjithashtu rekomandohen

për përshpejtim të epitelizimit të mukozës së dëmtuar si pasojë e proceseve

të ndryshme infektuese.

Paketim: 5 vagitorë

 

cajno

HIPEROGAL®  DRURI ÇAJI VAGITORË

HIPEROGAL® DRURI ÇAJI vagitorë  kanë veprim antifungal, antimikrob,

kundër inflamacionit dhe e përshpejtojnë epitelizimin e mukozës së dëmtuar.

HIPEROGAL® DRURI ÇAJI vagitorët rekomandohen për lehtësim

të simptomave gjatë proceseve të inflamacionit të mukozës së vagjinës,

të shoqëruara me zmadhim të sekrecionit vagjinal, gjithashtu rekomandohen

për përshpejtim të epitelizimit të mukozës së dëmtuar si pasojë e proceseve

të ndryshme infektuese. HIPEROGAL® DRURI ÇAJI vagitorët rekomandohen

për femrat që vuajnë nga shfaqja e shpeshtë e infeksioneve fungale,

për lehtësim të simptomave të shkaktuara nga Candida Albicans (kandida vagjinale).

Paketim: 5 vagitorë

aloe

HIPEROGAL®  ALOE VAGITORË

HIPEROGAL® ALOE ovula vaginale kombinim i ekstrakteve bimore për 

lehtësimin e simptomeve që lidhen me rritjen e sekretimit vaginal

në kushte të ndryshme gjinekologjike inflamatore dhe përshpejtojnë

epithelization dhe rigjenerimin e mukozës vaginale. Lule balsami kanë

veprim antimikrob, kundër inflamacionit dhe e përshpejtojnë epitelizimin

e mukozës së dëmtuar. Vaj kumak ka efekt inflamator me ekstrakt aloe

stimulon epithelizationin e mukozës vaginale dhe përshpejton shërim 

të demit  të  sipërfaqes dhe lezione në membranën mukozës.

Ekstrakti Aloe  ka shprehur kundër veprimit, antibacterial dhe antifungal

që kontribuon për të zvogëluar ndjenjën e pakëndshme me ndjesi shpimi

gjilpërash dhe kruarje e cila është manifestuar në inflamacion të mukozës

në zonën vaginale (vaginosis, vulvovaginitis, cervititis etj. ), Të cilat nuk janë të

kushtëzuara nga agjentët patogjenë. Gjithashtu vepron në herpes  antivirale gjenitale.

Hiperogal®  ovula vaginale janë përdorur për:të  rritur sekrecion vaginal,

inflamacion i mukozës të vaginës dhe qafës së mitrës, kandidozë,

dëme dhe lezione të mukozës, herpes vaginal.

Paketim: 5 vagitorë


GLICERO-VOZR-GB

Glicero-lax® supozitorë për të rritur

Supozitorët Glicero-lax® përmbajnë glicerol. GLiceroli është laksativ hiperosmotik

(medikament për zbrazjen e zorrëve) i cili e zmadhon sasinë e ujit në zorrën

e trashë, duke e marrë atë prej indeve rrethuese. Në këtë mënyrë stimulohet

lëvizja e zorrëve dhe zbutet jashtëqitja, duke u lehtësuar kështu zbrazja e zorrëve.

Në mënyrë lokale, ai ndikon mbi zorrën e trashë, nëpërmjet kësaj, gjithashtu,

lehtësohet zbrazja e zorrëve.

Supozitorët Glicero-lax® përdoren gjatë kapsllëkut akut dhe kronik (obstipacion)

tek fëmijët dhe të rriturit.

Paketim: 5 supozitorë

  GLICERO-LAX-ZA-DECA-GB

Glicero-lax®  supozitorë për fëmijë

Supozitorët Glicero-lax® përmbajnë glicerol. GLiceroli është laksativ hiperosmotik

(medikament për zbrazjen e zorrëve) i cili e zmadhon sasinë e ujit në zorrën

e trashë, duke e marrë atë prej indeve rrethuese. Në këtë mënyrë stimulohet

lëvizja e zorrëve dhe zbutet jashtëqitja, duke u lehtësuar kështu zbrazja e zorrëve.

Në mënyrë lokale, ai ndikon mbi zorrën e trashë, nëpërmjet kësaj, gjithashtu,

lehtësohet zbrazja e zorrëve.

Supozitorët Glicero-lax® përdoren gjatë kapsllëkut akut dhe kronik (obstipacion)

tek fëmijët dhe të rriturit.

Paketim: 5 supozitorë

Find the last offers by SkyBet at www.bettingy.com BettingY.com Bonuses


Веб дизајн | Веб Хостинг | www.elco.eu.mk Elco Macedonia